.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Нужда от съвет

Здравейте приятели,
    Изправен съм пред следната дилема. Имам сериозна приятелка от година и няколко месеца ( неофициално от към 2 ). Сега съм студент, но уча в друг град. През учебната година си идвах постоянно заради приятелката ми (въпреки непрекъснатото повтаряне от нея да не го правя, но на мен главата ми трудно увира) и рядко ходех в университета затова сега имам затруднения . Останаха ми доста изпити и сега със зор ще ги взема (дори не се знае дали ще мога). Проблема ми е там че немога да съм далеч от приятелката ми за повече от 1-2 дена, и това ми убива желанието за учене. Няма как да кажа това на наще в никакъв случай и сега незнам какво да правя. Аз наистина много я обичам и немога да си представя отново да бъда за седмица отделен от нея и после за два дена заедно и така цяла година. Сърцето ми казва едно, ума ме дърпа към предрасъдаци, колко разочаровани ще останат родителите ми от мен. Много съм объркан, и незнам какво да правя. Ще ви помоля за съвет,

Повече от фен Аватара на antineutral
    Трябва да започнеш да подреждаш приоритети, и няма начин това да не е свързано с известни загуби. Абстрахирай се за момент от мнението на родителите си и виж как изглеждат нещата, които за тебе са важни. Помисли добре можеш ли да живееш добре само с тях и дали не бъркаш. В ситуацията, в която си в момента, гониш два заека, а това не я прави особено печеливша. Сам виждаш, че независимо дали си далеч или близо от приятелката си, ученето ти не върви добре, а ако се налага да полагаш допълнителни усилия, губиш допълнително време за вас двамата. Най-напред това се опитай - да спечелиш време за вас двамата, като си по-редовен в университета. Няма да ти е лесно от начало, защото най-вероятно си свикнал с нея, но можеш да опиташ поне. По-късно вече може да се появи по-добър вариант.

Ако искаш може да си я вземеш на гости за известно време,ако тя пожелае.Един вид подкрепа от нейна страна.Но ще е някак си кофти тя да е при теб и да учиш.Ако искаш напъни се,за да си вземеш изпитите и след това ще си с нея и вече няма да се разделяте.

Просто учене и "тя" са съвсем различни неща в съвсем различни посоки. Университета е в друг град и се прибирам само за уикенда, а аз немога така. Когато сме разделени немога да мисля за друго освен за нея. И няма как да я извикам нагости там понеже тя ходи на училище.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Просто учене и "тя" са съвсем различни неща в съвсем различни посоки. Университета е в друг град и се прибирам само за уикенда, а аз немога така. Когато сме разделени немога да мисля за друго освен за нея. И няма как да я извикам нагости там понеже тя ходи на училище.
    Или свиквай, или се премести в друг университет в града, в който е тя. Щом е ученичка предполагам и дума не може да става тя да се прехвърли при теб.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Просто пред наще незнам какво да направя, не съм говорил с тях затова , а идеята няма да им хареса да спра да уча. А университет в него град няма ( само филиали, които не ме устроиват)

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Не е хубаво така да си пренебрегваш образованието, предполагам доста си хлътнал по приятелката си, но някакси си трябва да се научиш да се наслаждаваш пълноценно на уикенда ви заедно и да гледаш през седмицата да се разсейваш, има толкова много неща, с които можеш да се занимаваш.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Някак си нищо невърви, когато не е до мен .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си