.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Стягане на корема

Искам да си стегна тялото в областта на корема и може би да имам леко заформени плочки, но не знам какви упражнения да правя и какъв хранителен режим да спазвам. Висока съм около 1,60- 1,62 и тежа 54 кг. Чувствам се много отпусната и това определено не ми харесва. Разхождам се често и карам колело, но това помага единствено за мускулите на краката. Ще се радвам, ако предложите начини за тренировка и т.н
    P.S: Целта ми е изцяло трениране за здраве, а не да се снимам в някой фитнес като повечето...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lovefaithx Виж мнението
    Разхождам се често и карам колело, но това помага единствено за мускулите на краката.
    Как им помага, можеш ли да обясниш конкретно?
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Как им помага, можеш ли да обясниш конкретно?
    Това, че ги стяга, имах в предвид.

Супер фен
    Почвай с упражнения за плочки . Пиши в нета ! Хранителен режим не ти трябва според мен .

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Почвай с упражнения за плочки . Пиши в нета ! Хранителен режим не ти трябва според мен .
    Ок, благодаря.

Голям фен Аватара на Mladenoff

Супер фен
    И защо фейспалм ?
    Единственото нещо е да тренира и да се стегне, може би и някоя диетка за да свали 3-4 килца. Пак ли ще напишеш, че истината е в бодибилдинга ? Е не, някои хора не искат да мязат на сбръчкани лайнa

Голям фен Аватара на Mladenoff
    т'ва, че сайта се казва така, нали осъзнаваш, че в него има всичко за всеки, не само за билдъри ? плюс т'ва, ако ще тренира за здраве, най-добре е първо да си оправи точно хранителния режим. А и нали иска да се стегне ? Не може да гъчи 3к калории на ден и с някви си "упражнения за плочки" да стои в калориен дефицит, та да се изчисти и следователно уформи ?

П.П. следващия път си спести епитетите :*

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз пък не ги харесвам тия коремни плочки. Достатъчно е момиче да има стройна фигура.

Мега фен
    Мухата Цеце е прав/а,лека диетка трябва за изчистване на мазнини и задължително упражнения за плочки ,тоест преден клек и тяга с тежко до 5 повторения.

Супер фен
    потърси нета такива упражнения и се пробвай ! нали, почни и някаква диетичка, но не такава анорексична !

Супер фен Аватара на heartsdesire
    потърси нета такива упражнения и се пробвай ! нали, почни и някаква диетичка, но не такава анорексична !
    Анорексична диета. dyingdying

Супер фен
    yyyup

Да, така ще е най- добре. Иначе за анорексичка- в никакъв случай.

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Аз пък не ги харесвам тия коремни плочки. Достатъчно е момиче да има стройна фигура.
    Съгласна съм, но идеята ми е само за леко заформени плочки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си