Здравейте На 15 години съм и проблема ми е като на всяко 2торо момиче искам да имам хубаво тяло.Преди години бях пълничка ,но не знам в следствие на какво отслабнах много не съм се ограничавала,похапвах си някои ми казват ,че през пубертета е възможно.Както и да е сега съм 48 килограма но понеже съм малко по-ниска ми се отразяват доста в областта на бедрата и корема.За корема намерих решение правя по 900 коремни на ден разбира се не на веднъж на по 3 серии сутрин,обед и вечер.Има напредък просто изглежда по-стегнат вече.Иначе относно краката клякам по 50 пъти ,но не знам дали ще има ефект.Знам ,че с тичане се постига много,обаче просто нямам време не живея в близост до парк ,където мога да тичам ,а и ходя на уроци по математика дори сега през лятото ,защото съм много зле.Пък и тичането винаги съм го мразела още от малка не мога просто.Пари за фитнес не ми достигат защото уроците не са евтини ,а семейството ми не е много заможно.Всякакви тренировки вкъщи мога да правя не ми е до мързела.Ако може да ми препоръчате някакви упражнения за стягане на бедра,дупе ще съм ви много благодарна или някакви съвети ако ми дадете също.Благодаря предварително )))