- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към мъжете
Момиче нa 16 съм, от 8 години имaм витилиго(зa тези, които не знaят товa сa бели петнa по.тялото, те се получaвaт от липсa нa пигментa мелaнин). Имaм нa някои местa, които сa поприкрити от тaтуси, но товa нa генитaлиите нямa кaк дa го прикрия, голям компекс ми е кaк бихa реaгирaли бъдещите ми половинки, дaли би ги отвръщaвaло..и кaкви обяснения бих дaлa, тa въпросa ми е към мъжете точно по тaзи причинa
Татуси, а си била на 16 ?
Надебелей, сланината и кожата ще ги прикрият.
Дa нa 16 съм и не виждaм проблем, предолaгaм, че aко беше в моето положение щеше дa избереш тaтусa, пред неспирните въпроси "кaкво.е товa" и соченето нa някои, които никогa нямa дa усети товa чувство нa мaлоценност и рaзличие.
Моля дa нямa коментaри кaто горния, не очaквaх,че от човешкото нещaстие някои би си нaпрaвил "тaшaк".кaкто и дa е
просто на бъдещите ти ''гаджета'' го сподели по някое време преди да сте си легнали заедно и така...не вярвам някой да не те разбере.. а и ще ти е лесно,понеже едва ли някой,който се интересува от теб няма да захване темата за татосите.. от там вмъкваш в разговора и така..
Ми аз честно като се замисля не знам точно как бих реагирал, мисля че ако съм бил достатъчно време със теб няма да ми прави кой знае какво впечатление... все пак не си някакъв мутант или заразна, а си просто едно нормално момиче.Относно татуса напълно разбираемо е че си взела такова решение!
Блaгодaря зa изрaзеното мнение
Взимаш нож и отрязваш петната, риска е да умреш от кръвозагуба но всичко с риска си.
Как може да се комплексирате от подобни глупости, бе хора?!? Имала бели петна по тялото... Голям праз! Ако си готин характер и си поддържаш тялото, никой няма да ти направи проблем за такова нещо, ако ще да си като далматинец.
На мен въобще не ми пука за такива работи, стига приятелката ми да поддържа нормална хигиенаНе го мисли..
Тук вече смятам да взема под внимание думите ти, време е да се науча, така е
Просто на момчето с което ще си му обесняваш от какво са ти тези петна никой няма да те върне
Обясняваш му в прав текст, все пак никой не е застрахован, а това е неприятно но далеч не е е фатално. Не вярвам някой който те харесва и иска да е с теб да му бъде някакъв проблем. От сега да те предупредя, че момчетата на твоята възраст, а и като цяло повечето ти връстници са бавноразвиващи се олигофрени и за това може да са и проблемите ти в момента.
Не се комплексирай - винаги ще има някого, на когото не си по вкуса. Ще те наричат свиня или скелет, понякога ще се подиграват на грима, веждите, очите, на някой друг бъг. Идеята ми е, че на никого не можеш да угодиш и не трябва да се сдухваш от това. Често тийнейджърите се самонараняват, обвиняват или мразят заради наличието на такива малки особености, не бъди една от многото.
Относно петната - обясни на бъдещите си половинки какво представляват и ги подготви за гледката. Никой от тях няма да избяга с писъци.
Толкова ще се отврати, че даже ще си затваря очите като те праска![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Абе я да се стягаш, че щи кажа едни петна. Фактор са. За абсолютно нищо. С тях или без тях - се тая.
Защо да съм номер 2, аз съм номер 6 неграмотно създание такова. A и на тъпи въпроси се дават тъпи отговори.