.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не смятам, че ще е проблем.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на NissaN
    За мен това не представлява проблем.

на никой няма да му пука за петната, ако не казваш може би няма и да забележат, те много хора са с такива петна (аз не съм, де)

Цитирай Първоначално написано от sisi002 Виж мнението
    Aбсолютно.
    ИДЕАЛНИ хора няма!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторке, попитах шефката ми (майката на това момиче, което е имало петна като теб) за лекарката. Каза ми, че са отишли при доцент Теодосиева, която има кабинет в сградата срещу хотел "Лайпциг" в Пловдив. Можеш да го намериш в гугъл-ърт, ако не си от Пловдив. Сградата я знам - една сива, обикновена такава. Била й взела 30лв. за прегледа, но пък помогнала на дъщеря й. Ако искаш и ти се занимава - провери.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не се комплексирай - винаги ще има някого, на когото не си по вкуса. Ще те наричат свиня или скелет, понякога ще се подиграват на грима, веждите, очите, на някой друг бъг. Идеята ми е, че на никого не можеш да угодиш и не трябва да се сдухваш от това. Често тийнейджърите се самонараняват, обвиняват или мразят заради наличието на такива малки особености, не бъди една от многото.
    Относно петната - обясни на бъдещите си половинки какво представляват и ги подготви за гледката. Никой от тях няма да избяга с писъци.
    +1

Злобният човек винаги намира за какво да се хване. Горе главата и да не ти пука.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тези дни видях една готина мацка, която имаше подобни петна и да ти кажа определено не бих я върнал.
    Welcome to the Jungle...

Хлапе, не става въпрос само за един път...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си