- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Малко да се образовате, чалгаджийчета прости
Последно редактирано от M467 : 08-31-2013 на 02:38
Мене чалгата ме кефи
Пфф а аз се чудя що имаше толкова хора вчера по центъра..
Само да вметна, че това е все едно да кажеш, че не си миеш д...то и, че това те кефи.
А пък Наско ще види на второто видео празен ли е стадиона и ще ни каже. Защото билетите бяха по 100 лв и може да е бил празен. А ако бяха по 5 лв. колко стадиона щяха да трябват? Мисля, че не само цяла София щеше да се изсипе, а и цялата страна.
Последно редактирано от M467 : 08-31-2013 на 09:35
Леле, беше най-прекрасният концерт, на който съм била. Направо ми се струва, че съм го сънувала и не е реално.
Вземи се образовай малко ти, мани тая заспала работа
http://www.youtube.com/watch?v=KGpQWZZcAbU
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Беше уникален концерт досега не съм бил на по хубав направо нямам думи
F$@k suicide silence!
Който иска да хвърля салфетки и да върти гюбеци-не го съдя, да си се забавлява.
Метъли, хипита и тн. не виждат 3 концерта в годината определено- има си български групи, има и концерти всяка седмица.
Обаче някой да ми сравнява Преслава и Анелия със световни величини като Пинк Флойд не съм съгласна. Нито като въздействие, нито като стойност, нито като емоция. Не проумявам как текст от сорта на "лей лей, ще пия за да си утеша разбитото сърце, че Митьо Пайнера си е намерил нова чалгаджийка, лей лей, аз пък ще забърша някой нов, лей лей" може да се сравни с посланието, които подобни групи предават с текстовете си.
Съмнително,кое му е нечистоплътното?
Съмнявам се да си се интересувал/а кой е даже и как изглежда, ето:
http://www.progarchives.com/progress..._band/1016.jpg
И веднъж на десетилетие да се къпе, ти си там за музиката му, а не за да оценяваш хигиенните му навици.
Живеете си с някакви набити глупости в главите, метълите са потни, с мазна коса, по цял ден пият бира и друсат, а чат-пат се събират и принасят деца в жертви на великия Сатана.
'Mkay.
Нали ги гледам и в градската на центъра - събират се, пият, оригат се, крещят, смърдят - да те е гнус да минеш. То тая "обща представа" не е паднала от небето
А в Планета или Билионер не е гнусно да ги гледаш- 13 годишни с рокля, която не им скрива нито циците, нито гъза, кълчотят се там, докато някакви чичковци ги черпят с евтина водка или ги водят да шмъркат в кенефите срещу свирка.
Ех тоя вечен спор метъла или чалгата :дд
Да живеят глухите!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-