.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Когато чувствата изчезнат...

Винаги идва този момент в една връзка.За жалост при мен малко по-бързо.Дали в такъв момент е по-добре да се откажеш или да се бориш да върнеш предишните чувства? Наистина преживяхме много хубави моменти, но вече не го чувствам както преди. Знам ,че ако предприема нещо ще го нараня много, но ако продължа да се преструвам и боря самичка наранявам себе си. Предполагам има хора минали през това.. или мислили за това, как мислите ?
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Ти знаеш най-добре какво чувстваш. Ако наистина не го обичаш така, както преди и си изстинала, няма смисъл да се продължава връзката. Често пъти хората живеем с някакви спомени и си мислим, че може да имаме това, което е било преди. Понякога нещата просто трябва да приключат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ти знаеш най-добре какво чувстваш. Ако наистина не го обичаш така, както преди и си изстинала, няма смисъл да се продължава връзката. Често пъти хората живеем с някакви спомени и си мислим, че може да имаме това, което е било преди. Понякога нещата просто трябва да приключат.
    Съгласна съм

Според мен е най-добре да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата. И при мен е имало такива периоди. Точно преди една година бях убедена, че вече не го обичам, но след месец (че и повече) кавги и дразги, всичко се оправи, не се сещам как.

Друг вариант е да му кажеш, че имаш нужда от почивка. Ако е привързан към теб, би трябвало да е ок с мисълта да се разделите за малко и после да се съберете пак. Бъди мила с него, кажи му, че си объркана, че имаш нужда от малко повече пространство, имаш време да останеш насаме с мислите си... такива тъпотии

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    +1 така е.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ако си сигурна, че наистина не чувстваш нещата толкова силно, че да си с него по добре прекрати връзката.

Ти във всеки случай ще го нараниш.Ако продължаваш хем че нараняваш себе си хем че продължаваш да го лъжеш един вид че го обичаш пък след време като му кажеш аз вее не те обичам пак ще го нараниш.Ако скъсате пак същата история.Нараняваш го.Но по-добре изчакай,за да видиш какво ще стане.Ако продължават хладните чувства по-добре спрете,защото нито един от двама ви не заслужава да бъде нараняван.Няма смисъл да се насилваш,но ти знаеш най-добре какво чувстваш.Успех и пиши какво е станало.

Да и в двата случая ще го нараня, за което съжалявам много..той не го заслужава. Това с почивката съм го обмисляла много, но ми изглежда много егоистично да кажеш на някой: Трябва да си почина малко от теб, после ако съм на кеф ще се съберем пак.. , не точно така казано де.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    След като чувствана изчезнат е почти невъзможно да се върнат.

Повече от фен Аватара на LHDWBD
    Цитирай Първоначално написано от xdreamerx Виж мнението
    Съгласна съм
    Опаааааааа

Ако си убедена, че наистина нямаш чувства вече към него прекратете връзката, но САМО АКО СИ УБЕДЕНА. Защото е възможно в момента така да мислиш, че нямаш, но след време примерно след като се разделите, да усетиш, че все още има нещо, но тогава ще е късно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    И аз преди няколко месеца бях в същата ситуация изобщо не го харесвах вече нямах чувства към него даже като ме докосваше ми ставаше гадно и веднага го зарязах и до ден днешен ми звани да се събираме ама аз неискам. И сега не съжелявам че съм го скъсала но ти си отделен човек и най-добре помисли хубаво защото като скъсате може да съжеляваш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Типично кифленско мислене
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си