.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Помощ!

Супер фен Аватара на chupachups

Exclamation Помощ!

Искам да ви помоля за помощ!
    Бях на един лагер и бях най-малката там другите бяха с 1, 2 години по-големи от мен. Харесах си едно момче, започнах да общувам повече с него и той така направи. Бяхме неразделни повече от половината лагер. Но един ден, момчетата решиха да се напият. Тогава той ми каза пред всички "Ти си най-прекрасната!" при което всички започнаха да се смеят. Аз се разстроих и си тръгнах. На следващия ден, на закуска той седна до мен и ме пита защо другите ми се смеят и аз му обясних защо и го питах дали това което ми каза го мисли и той ми каза че го мисли при което аз го прегърна. Същата нощ, излязохме двамата сами да се разходим без никои да ни вижда, седнахме на една пейка той ме хвана за ръката и започнахме да се целуваме. Понатискахме се малко на пейката и си тръгнахме за хотела където спим. Аз влязох в неговата стая да си говорим, но сме заспали. Едни от неговите ''приятели'' са го снимали как той е заспал на корема ми и са пратили снимката на приятелката му.ГОЛЕМИЯ проблем беше че това се оказа моята НАЙ-ДОБРА приятелка. А тя не ми беше казала за това, че има гадже. След като лагера свърши тя скъса с него и ми се разсърди, а ние с него продължихме да сме заедно. Но загубих най-добрата си приятелка ;( . Какво да направя за да си я върна, трябва ли да късам с него?
    Последно редактирано от chupachups : 08-31-2013 на 10:39

Толкова ти е била приятелка, щом не си знаела, че има гадже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Колко богато въображение имаш...

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Marslyn е права кой знае каква приятелка ти е била щом не си знаела ,че тя си има гадже

Не е въображение Crazy Kid
    И за приятелката ми, те са станали гаджета деня преди да замина и е нямало кога да ми каже. А преди това тя е била близка с него.
    Последно редактирано от chupachups : 08-31-2013 на 11:24

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Е смятай какъв е тоя щом като си има приятелка теб те сваля.
    А той знаел ли е, че сте приятелки?

Не не знаеше. terezita97

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    И все пак това не го оневинява.
    Най - добре се разберете с приятелката ти и него го разкарайте, като толкова знае да остане "от двата стола на земята".

На приятелката ти ще и мине все някога. Всички момичета се карат за момчета. Но за мен това момче не си заслужава. Никога не избирай момче пред приятелка. След като се е целувал с теб , докато са били заедно с твоята приятелка , смятай... Просто отиди и поговори с нея. На твое място не бих избрала момче пред най-добрата си приятелка.

" Вчера е изневерил на нея,утре на теб.. заради такива "мъже",свестните биват прецаквани , поради "женска предпазливост" "
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Момъка се мъчи да носи няколко дини под една мишница.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Егати приятелката имаш да не ти каже че си има гадже а оня както е направил да и изневери с теб ще ти изневери и на теб с някоя друга и заради него ще си си загубила приятелката както ти я наричаш

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ти на колко си и той на колко е? Това са леко детски истории , с извинение. Ако сте били толкова приятелки значи си щяла да знаеш за неговото съществуване поради факта че тя е била близка с него и преди.И те са били толкова гаджета, колкото и ти си имала приятелка, де.Та продължи си с момъка, ама да не се изненадаш ако някой ден с теб се случи същото.Успех

Защо остана с него,след като си е имал приятелка и се е натискал с теб?
    По-добре го зарежи,не си заслужава да си с него и ако толкова държиш на приятелката си поговори с нея,извини и се,обясни и,че не си знаела и че е било грешка.
    По-добре късно от колкото никога.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на Colouring
    Съжалявам, ама си оставаш без приятелка. Относно момчето, мисля, че и без него трябва да останеш.
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Момъка се мъчи да носи няколко дини под една мишница.

Ти си ненормална !

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Ти си ненормална !
    И защо да е такава?
    По темата: Щом момчето, в което си се влюбила и си има приятелка, не е било сериозно към теб. Пък и след като ти е направил комплимент, когато е бил пиян, трябваше на сутринта да го питаш дали е обвързан и ако не е, и тогава да действаш. А относно най-добрата ти приятелка - както ти сама каза, станали са гаджета преди да тръгнеш и е нямало как да разбереш. Ами телефон нямаше ли, докато беше на лагера? Да й се беше обадила и тя сама щеше да ти каже (предполагам). Минало - заминало. Поговори с приятелката си и й обясни ситуацията. Сигурна съм, че ще ти прости - нали затова сме приятели - за да си прощаваме. А за гаджето й - най-добре не се виждай с него и не задълбочавайте отношенията си. Отдалеч се разбира, че няма сериозни намерения, щом така се е захванал с теб, при положение, че вече си има гадже.
    Надявам се да съм помогнала поне малко. :]
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-09-2013 на 10:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си