Здравейте аз съм момиче на 17 висока съм 173-174 някъде и тежа 73кг.Искам да отслабна защото не се харесвам и то изобщо и искам да отслабна бързо,което знам че е лошо, но просто не мога да се гледам наистина.Всички около мен са слаби всички момичета и се комплексирам от това.Бях излизала на срещи с разни момчета и те след това не са ме търсили и рабрах от мои приятели че те са им казали че не ми харесват тялото защото си падат по слабите момичета.От кога всички станаха толкова повърхностни не е ли важно вече какъв си отвътре какъв е характера ти какъв човек си едно тяло ли трябва да определя всичко?Писна ми да съм отхвърляна заради това...скоро ще имам среща с момче което наистина ми харесва и искам да съм колкото се може по отслабнала не го правя само заради момчетата а и заради самата мен защото аз съм много на ''ти'' с модата иии се чувставам гадно когато нещо ми хареса и не мога да си го купя защото не ми седи добре.. просто модата ми е страст не си мислете че съм разглезено момиче...Моля ви посъветвайте ме как да отслабна и моля ви дайте си мнението за това дали fat burner-ите действат?