.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Talking Първият път

Здравейте! Имам едно питане от известно време едно момиче постоянно ми натяква да правим секс ( става въпрос за гаджето ми). Тя вече го е правила а аз все още съм девствен и ми е малко притеснено за първия път да не би да свърша рано и да стане работата
    Благодаря предварително

Ако толкова те притеснява, удари си една, преди да се видите. Ако ли пък не искаш, като свършиш, може да повторите. Има вариант и изобщо да не свършиш от притеснение. Ползвайте предпазни средства задължително. Успех!

Цитирай Първоначално написано от soñadora Виж мнението
    Ако толкова те притеснява, удари си една, преди да се видите. Ако ли пък не искаш, като свършиш, може да повторите. Има вариант и изобщо да не свършиш от притеснение. Ползвайте предпазни средства задължително. Успех!
    еми ще пробвам както се вика ще разберем като пробвам благодаря много

Абе ако знае, че си девствен ще бъде подготвеена, че няма да получи кой знае колко. Така, че атакувай пък квото стане

Бий една.. преди това и задължително с презерватив!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Задължително с презерватив иначе другото от само себе си ще доиде

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от soñadora Виж мнението
    +1

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Все някога трябва да го направиш така че действай..

Супер фен Аватара на NissaN
    Има много подобни теми.

Първия път със сигурност няма да се справиш като за медал.НО все някога трябва да започнеш да го правиш ,за да не започне гаджето ти без теб.

Мега фен Аватара на draid
    Само няма се плашиш. Приятелката ти знае ли че не си правил секс ? Далеч по-лесно е с момиче което е правило секс от опит мога да ти го кажа, така че действай смело, тя ще те насочва. Ако свършиш бързо не се притеснявай ама грам, няма да е първи и последен секс, тепърва идва хубавото. Хайде успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си