.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ББ крем

Повече от фен Аватара на evilgirl95

ББ крем

Здравейте момичета
    Имам мазна кожа и имам зачервявания на места и пъпчици.. не знам какво ми става тази година, направо е ужасно.. Използвам какво ли не за да се отърва от тях, но знаете, че отнема време, а и се отразява на самочувствието. Затова искам някакво прикриващо решение- предложете ми бб крем за мазна и проблемна кожа, който сте ползвали.. някой от който сте доволни.. И също така вие какво смятате, кое е по-добре бб или фдт?
    Благодаря ви за отделеното време

Фон дьо тен никога не съм носела, просто така и не намерих нещо достатъчно леко и светло за мен. Аз си ползвам BB крем, но пъпки достатъчно добре не прикрива. Със зачервяванията обаче се справя. Много доволна съм от Holika Holika Baby Bloom Light и най-новото ми попадение Elishacoy Always Nuddy.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на sunshine :**
    аз ползвам само фдт, а бб крем никога не съм. аз лично съм доволна от моя фдт , защото аз имах пъпчици по челото и бузките ми понякога изсъхваха и ставаха червени , но фдт си се справяше доста добре .Кожата ми е мазна , но това не ми пречи да си слагам фдт , защото с омазняването се справям по друг начин, Така че ти реши кое от двете искаш, но според мен и двете вършат еднаква работа има и различни нюанси , по-тъмни и по-светли , но това зависи от кожата ти , но ако е нормална , по-добре си вземи по -светъл

Аз също имам доста мазна кожа и още не съм открила с какво да се справям.Първо си купи нещо наистина добро за почистване и поддържане.Препоръчвам ти по-скъпите марки като Bioderma,La Roche,Vichy и etc.Не забравяй и хидратацията.А сега по темата - аз лично ти препоръчвам BB крема на Garnier (този за комбинирана/мазна кожа естествено).Първоначално бях адски недоволна,лицето ми лъсваше след 1 час.После минах на антибактериалната матираща пудра на Manhattan,по-гадно нещо от това не бях виждала.Цялата бях станала в пъпки и червени пъпки,абе ужас.След това реших да дам втори шанс на Garnier и вече просто не мога без него.Прикрива,хидратира,им матиращо действие (за 2-3 часа,но аз използвам матиращи листчета) и има слънцезащитен фактор,което е много важно.Не знам какво му е имало на предишния,хем го купих от голяма аптека.Фон дьо тен никога не съм ползвала и нямам намерение,тъй като само запушва порите и положението става още по-трагично.Препоръчвам ти да използваш основа преди BB крема,някоя лека и матираща,едно,че ще гримът ти ще е по-дълготраен и второ,че оставя кожата много мекичка и приятна.Но в основата на всичко е да си поддържаш чиста кожата.Това е.
    Последно редактирано от bibssss69 : 08-31-2013 на 20:25

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Благодаря ви за отговорите
    Забравих да спомена, че имам много светла кожа. Пъпчици нямам толкова много, колкото зачервявания. Тъкмо си помислих, че това Baby Bloom ще е идеално за мене, а то го няма май в Бг ;( .
    Може да пробвам гарниер както казва bibssss69.
    А искам да попитам някой да е използвал бб крема на Bourjois и харесва ли ви! Чувам добри отзиви за него!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз съм със светла и проблемна - мазна кожа, и не съм доволна от ББ крема на Гарниер. Всичко си е индивидуално. Хубавото е, че не е толкова скъп, че да те е яд в случай, че не ти допадне. Попадна ми тестер на ББ крема на LA ROCHE POSAY и съм доста очарована.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на Lian4ety
    http://img07.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg
    Много съм доволна от него! Понеже и аз имам леки зачервявания около бузите и ги прикривам с бб крема на микса, наистина е добър и много свежо седи на лицето
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Знaм, не е по темaтa, но колко горе долу струвa ББ кремa нa Гaрниер, зaщото нa скоро видях, че ББ кремa нa Мейбълин струвa към 15 левa ?

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Desincet0 Виж мнението
    Знaм, не е по темaтa, но колко горе долу струвa ББ кремa нa Гaрниер, зaщото нa скоро видях, че ББ кремa нa Мейбълин струвa към 15 левa ?
    Имам този : http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300 и струваше към 12-13лв в Лили
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си