.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    wrangler
    Guest

Нужда от съвет!

Здравейте. Директно на проблема => от скоро се срещам с едно момиче (на 19 сме ако ще питате) и доста често се усамотяваме. Натискаме се, разгорещяваме се и точно като отидат нещата до секс... до там. Та ето и проблема... тя е туркиня и има някакви вярвания относно девственост и т.н. Същото се отнася и за оралния/анален секс - тц. Това момиче наистина ме привлича и искам да го направим. (също така не ми се и занимава да търся отначало друго момиче) Някаква идея как може да провърви?

Супер фен Аватара на tireheb
    покръсти я

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    покръсти я

Туркиня е, няма да ти се даде каквото и да правиш! Намери си друга, като ти е само за единия секс!

wrangler
    Guest
    Не разбрах само защо ти е така хаплив коментара, но все пак мерси за конкретния отговор. Ще го имам предвид
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението

Туркиня е, няма да ти се даде каквото и да правиш! Намери си друга, като ти е само за единия секс!

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от wrangler Виж мнението
    Не разбрах само защо ти е така хаплив коментара, но все пак мерси за конкретния отговор. Ще го имам предвид
    Е, не съм искала да прозвучи чак така, просто с такова мнение останах от поста ти! Извинявам се

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Ще му се даде, ама като му надене брачния хомот на врата. Братле, може да е много готина и да те привлича яко, обаче бягай от такива като нея, щото донасят само проблеми. Накрая да не стане, че хем секс няма да получиш, хем бой ще ядеш...
    Приеми го като приятелски съвет.

Повечето туркини поне дават отзад и свирят преди да се омъжат, тая явно е от най-праведните версии...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Като ти е за единия секс си намери друга

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Като ти е за единия секс си намери друга
    +1

Супер фен Аватара на NissaN
    Щом е туркиня я разкарай щото може и да не ти пусне скоро.Много са религиозни.

Пробвай се още, може да ти пусне отзад.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И гледай да не разбере баща и,че ще пуснеш и ти.Не си заслужава,разкарай е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си