Първоначално написано от FuCKkK13 ко ? не ! всъщност аз се излигавих с написаното към нейния коментар.. ако решим да се караме наистина '' снимки на потребители от раздел секс'' е точната тема ! там е истинския кокошарник
Първоначално написано от Ivaaaaa все тая ако му допадне предложението що пък не? е точно де - ние му се ''караме'' ( не точно де) ,ако се вслуша - що да не ?
Първоначално написано от Ivaaaaa там е истинския кокошарник да.. като ти се заяжда пускаш една снимка и после цял ден четеш глупости
Първоначално написано от FuCKkK13 ко ? не ! всъщност аз се излигавих с написаното към нейния коментар.. ако решим да се караме наистина '' снимки на потребители от раздел секс'' е точната тема ! там е сбор на кифли, коври, злобни моралистки и неебани от дълго време кокошки, не мож' ги стигнете.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar там е сбор на кифли, коври, злобни моралистки и неебани от дълго време кокошки, не мож' ги стигнете. мхмн и срещу тях да тичаме - пак нема да ги стигнем иначе Фък мисля, че разбра, че съм права
Първоначално написано от Ivaaaaa мхмн и срещу тях да тичаме - пак нема да ги стигнем иначе Фък мисля, че разбра, че съм права всъщност - не ... за мен това си е глупаво и нищо не ми коства да му кажа,че не е правилно,а той естествено ако иска да ме послуша,ако иска да не ме,не ме бърка на глупава тема -имаме право малко да се ''поскараме''
Първоначално написано от DarkTemplar там е сбор на кифли, коври, злобни моралистки и неебани от дълго време кокошки, не мож' ги стигнете. ъм да и все пак има смях като четеш тая тема
Е, то затова се влиза там, за сеира.
Първоначално написано от manqkabs98 да го духа майка ти YO MOMMA SO FAT SHE DON'T NEED NO INTERNET, SHE ALREADY WORLDWIDE :O
мерси за предложенията :Д
Анимирано според годините.
МОМЧЕ Penguin power!! Империята се разраства-.-
Първоначално написано от kosder Анимирано според годините. Забавен ..
Виж "облака" с етикети
Правила