.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как се махат стрии

Някой знае ли как се махат стрии ? Кремове помагат ли ? Кажете ми как могат да се премахнат, напълно? !

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Не могат да се махнат напълно. Само може да се направи така, че по-бързо да избелеят, ако са все още лилави/розови.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Никак. Пробвала съм какви ли не мазила предписвани от дерматолози и нищо не помага. Направих и няколко процедури с лазер, но не виждам особен ефект, въпреки че има момичета, които твърдят, че са се отървали от стриите чрез микродермабразио и други процедури. При отслабване ми казаха, че се свиват, но още не съм пробвала, а е време вече.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Не могат да се махнат напълно. Само може да се направи така, че по-бързо да избелеят, ако са все още лилави/розови.
    +1
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Не се махат. Ако са в някакъв начален стадий може и да стане, иначе не вярвам. Купи си някакво мазило, пробвай. Един мой приятел се мажеше с някакво на Мустела, беше много доволен. Не съм пробвала, нямам личен опит.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    И аз имам на едната ръка - гледам и на другата са почнали малко

Иначе използвах някакъв крем за стрии, но броени пъти се мазах и не мога да споделя мнение дали работи на марката "Дева" e 10лв. струва.
    Азис - Хоп [music]

Просто мажи с каквито и да е мазни (хидратиращи) кремове и масажирай. Стриите са от суха кожа. Ако са още червени/лилави/розови ще се махнат. Ако са бели най - вероятно ще посивеят, но ще намалеят.

Аз все още се мажа с това масло(от 11 август)- http://onlain-apteka.com/image/cache...B2-500x500.jpg и има малък ефект,малка част от стриите са се махнали.Иначе,както ти казаха по-горе,мажи с кремове,масла и други такива,масажирай,ако са червени/розови/лилави стрии,може и да се заличат.Ако са бели-не мисля,но все пак нямам бели стрии,че да кажа дали се махат,или не.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз имам от дясната страна на таза, но са бели и явно няма надежда за мен.

Както казват всички докато са розови/червеи/ливави могат да се махнат тогава тепърва се появяват, но когато вече избледнеят нямат махане.
    ADMIRALKA14 - от отслбване стриите просто стават по грозни и може дори да се повят още. Стрии се появяват както от напълняване така и от отслабване.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    +1

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Marshmallow Виж мнението
    ADMIRALKA14 - от отслбване стриите просто стават по грозни и може дори да се повят още. Стрии се появяват както от напълняване така и от отслабване.
    Стрии се получават при наддаване или сваляне на тегло за кратък период от време поради прекаленото отпускане/опъване на кожата. При НОРМАЛНО отслабване с губенето на тегло кожата се стяга и по този начин стриите се свиват. А при наддаване на тегло могат да се разширят и да станат "по-грозни".
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си