Добре бе на 17 съм и още не мога да си хвана гадже...да имал съм моменти когато е оставало малко и айде ,но винаги нещо попречва (2-3)...режат ме,заминават всичко се случва ,но не и да си хвана гадже да изкарвам много време в спорта ,учението ,а през лятото и работата си ,но винаги имам контакт с момичета ,говорим и всичко ,но все едно веднага ме пращат в зоната приятел или аз развивам нещата твърде бавно ,заради "романтиката" и чувствата на момичето и изведнъж идва Пешо с мотора или колата и айде бейби качвай се отзад или Охх ма той е детската ми любов ,таа кажете ми къде греша пък преди това...ето нещо ,което обикновено правя...излизаме с приятели запознаваме се с момиче, вземам и фейс..говорим си два дни примерно...каня я да излезем с приятелите пак повтаряме го поне 2-3 пъти като намалявам кръга ,след това я каня на среща ,после още една, говорим си по ФБ, гледам винаги да се смее ,да я изслушвам, да споделяме постепенно и да я водя на все по уединени места...до тук ми се струва идеално...какво да направя, дори прибегнах към сайтове за запознанства и усещам как вече почти всеки ми става безразличен затварям се в къщи и в залата, което пък води до липсата на момиче ,което да обичам като бомба с любов съм ,ноо ето...а не съм грозен пък много от тях казват че съм "муцка" не съм висок 1.70, 59 кила ,супер релефен ,да малко космат ,но не пречи ,имам си и брада държа я 3 дневна....не знам вече всеки покрай мен е имал поне 1 гадже ,а аз държа все още 0-та.....то няма как да се даде съвет сега като се зачета ,но поне ме утешете срам ме е вече...ще се харакириджосам...