Здравейте, сега ще съм седми клас и имам няколко проблема за споделяне!Не е нещо общо, но не ми се правят отделни теми, защото съм от телефон и става бавно.Значи,всяка година до сега в училище съм завършвал със шест,дали пълно,или не поне не съм някакъв идиот като повечето от класа ми!Но някак не учех толкова усилено, даже понякога не си и четях уроците дори!Тази година мисля обаче да си уча сериозно,но ме притеснява старта!Ще ходя на уроци по математика някъде и по български при леля ми,която е учителка на такива хлапета като мен!Доста е печена и като цяло е готин човек,но се чудя и дали учи така добре.УЧителката ни по български в училище е много добра и всяка година до сега по български съм бил със шест!Мисля,че няма да са ми нужни уроци по български,но мисля че така ще я пбидя пък и споделих с майка ми и тя ми каза, че няма такива неща, да си е сигурно!Та притеснява ме, че не съм чел никакви книги и нищо не помня и може леля ми да ме помисли за идиот (силна дума),преди да си преговоря всичко!Второ,старта на годината!Не пазя нищо от миналата година,за да си преговоря за входните нива и ще се изложа по повечето предмети,а съм обещал на майка ми,че ще уча сериозно и може да си помисли,че и тази година ще я карам небрежно!Най-много се притеснявам за пред леля ми като разбере,че нищо не си спомням и не съм пипал книга!Дайте някакъв съвет колкото да се успокоя малко !