.
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не можеш ли да си синтезираш мислите последователно, а не след всеки мои ред. Така ме затрудняваш излишно.
    Мога

Примерите вие ги дадохте - самоконтрол, самостоятелност, воля, дисциплина и т.н. Общо взето все неща, които един нормално развиващ се самостоятелен индивид, отделил се на време от мама и татко, притежава.
    Казах вече, те там са събрани комплексно толкова много неща, които просто няма къде другаде да се съберат на едно място, но въпреки това не ми стана ясно как, с тия аргументи отричаш другите или "измислените неща на които учела казармата" ?

Сравнението с работата е не просто неуместно, ами граничещо с налудничавостта, защото на работа ходиш доброволно и получаваш заплащане за труда си.
    И едното е йерархия и правила и другото е същото, нелепи бяха глупостите за мъжът под чехал и сляпото подчинения
    А и в казармата получаваш заплата

А тия със зализаните прически казармата ще ги направи мъже ли? Голям си идеалист...
    Ще ги стегнат малко, там щат не щат ще се научат на някое друго нещо. Стига с тоя рефрен за мъжете , тъпо ми стана вече да го чета
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-06-2013 на 08:51
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си