- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Преди или сега?
Пак ще превеждам явно.Хубавото е, че поне следваш някаква последователност в постовете си, а именно, че са еднакво безсмислени.
Двамата с дрейд в няколко поредни поста твърдите, че казармата възпитава някакви черти на характера, които са необходими на всеки мъж. Въпросът е как го установихте това и по-важното - ако не ги притежаваш *момченце със зализано бритонче* ли си и как по-точно реши, че това е нещо лошо ?
http://youtu.be/tKTZoB2Vjuk?t=5m48s
Интересно ми е т'ва момченце с меки китки и женски маниери к'ва работа ще има там и ква ще му е ползата. Всъщност ясно е точно кво ще му се случи и жеското се съмнявам някой от вас да смята, че ще е в негов интерес.
Моето мнение е, че ви е набито в главичките и дори не можете да се обосновете.
Следователно дори не можете да ми кажете с какво казармата би мога да е от полза комуто и да било, освен на малоумниците, които по начало са с вашата нагласа.
Другото е, че единственото, с което в крайна сметка ще излезете от там, е същия тоя стереотип. То това й е идеята в крайна сметка.
И малко храна за размисъл - висок t-score на mmpi теста в графа masc/femininity при мъжете обикновено се свързва с висок интелект и липса точно на тези характеристики, за които става въпрос тук.
http://www.beat-the-mmpi.com/mmpiscales.htm
Да не кажете, че си съчинявам.
Дори с Виоленца не мога да се съгласяпросто щото не виждам откъде-накаъде ви влиза в работата кой как си живее живота.Като тичат всеки уикенд с торбите при мама и татко далеч не се учат на самостоятелност.
Ае мир и либоф, всеки с мнението си.
// пу едит - много съм неграмотен
Последно редактирано от Auriss : 09-06-2013 на 08:54
Аз мога да отговарям за тва, дет аз съм казал
А ти как установи, че като живееш сам, ставаш мъж, почваш да се оправяш сам, да се переш, да гладиш, готвиш и т.н ?
Щото именно под тия работи каза, че това се учило и като заживееш сам в предния си пост.
За "бретончетата". Ами не знам, лошо ли е да не притежаваш по-горе изброените качества, отговори си сам.
Да те всичките са точно с такъв профил нали. Вероятно ще има някаква полза, но повече ще му навреди, то тва е ясно.
Аз казах локумени ръце, а не меки китки, чети по-добре
Ти сляп ли си бе, вместо само да се чудиш кво да напишеш се опитай да прочетеш малко и след тва се опитай да обработиш данните. Не можело да се обосновем
Кой стереотип, я поясни малко, де, недей да скромничиш
Тоест ти ми казваш, че тези работи за, които говорим са излишни, ненужни или ?
Алилуя
Аз на никой не искам да набивам някво мнение, дори не спорех. Тва е горе долу като за комунизма, на предните страници, някой се опитва обективно да каже какво е било, без да е пристрастен, а антикомунистите отричат всичко на ред, тука е абсолютно същата работа
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...