.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

Мега фен
    Хубавото е, че поне следваш някаква последователност в постовете си, а именно, че са еднакво безсмислени.
    Пак ще превеждам явно.

Двамата с дрейд в няколко поредни поста твърдите, че казармата възпитава някакви черти на характера, които са необходими на всеки мъж. Въпросът е как го установихте това и по-важното - ако не ги притежаваш *момченце със зализано бритонче* ли си и как по-точно реши, че това е нещо лошо ?
    http://youtu.be/tKTZoB2Vjuk?t=5m48s
    Интересно ми е т'ва момченце с меки китки и женски маниери к'ва работа ще има там и ква ще му е ползата. Всъщност ясно е точно кво ще му се случи и жеското се съмнявам някой от вас да смята, че ще е в негов интерес.

Моето мнение е, че ви е набито в главичките и дори не можете да се обосновете.
    Следователно дори не можете да ми кажете с какво казармата би мога да е от полза комуто и да било, освен на малоумниците, които по начало са с вашата нагласа.

Другото е, че единственото, с което в крайна сметка ще излезете от там, е същия тоя стереотип. То това й е идеята в крайна сметка.

И малко храна за размисъл - висок t-score на mmpi теста в графа masc/femininity при мъжете обикновено се свързва с висок интелект и липса точно на тези характеристики, за които става въпрос тук.
    http://www.beat-the-mmpi.com/mmpiscales.htm
    Да не кажете, че си съчинявам.

Дори с Виоленца не мога да се съглася
    Като тичат всеки уикенд с торбите при мама и татко далеч не се учат на самостоятелност.
    просто щото не виждам откъде-накаъде ви влиза в работата кой как си живее живота.

Ае мир и либоф, всеки с мнението си.

// пу едит - много съм неграмотен
    Последно редактирано от Auriss : 09-06-2013 на 08:54

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Двамата с дрейд в няколко поредни поста твърдите, че казармата възпитава някакви черти на характера, които са необходими на всеки мъж. Въпросът е как го установихте това и по-важното - ако не ги притежаваш *момченце със зализано бритонче* ли си и как по-точно реши, че това е нещо лошо ?
    Аз мога да отговарям за тва, дет аз съм казал
    А ти как установи, че като живееш сам, ставаш мъж, почваш да се оправяш сам, да се переш, да гладиш, готвиш и т.н ?
    Щото именно под тия работи каза, че това се учило и като заживееш сам в предния си пост.
    За "бретончетата". Ами не знам, лошо ли е да не притежаваш по-горе изброените качества, отговори си сам.

http://youtu.be/tKTZoB2Vjuk?t=5m48s

Интересно ми е т'ва момченце с меки китки и женски маниери к'ва работа ще има там и ква ще му е ползата. Всъщност ясно е точно кво ще му се случи и жеското се съмнявам някой от вас да смята, че ще е в негов интерес.
    Да те всичките са точно с такъв профил нали. Вероятно ще има някаква полза, но повече ще му навреди, то тва е ясно.
    Аз казах локумени ръце, а не меки китки, чети по-добре

Моето мнение е, че ви е набито в главичките и дори не можете да се обосновете.
    Следователно дори не можете да ми кажете с какво казармата би мога да е от полза комуто и да било, освен на малоумниците, които по начало са с вашата нагласа.
    Ти сляп ли си бе, вместо само да се чудиш кво да напишеш се опитай да прочетеш малко и след тва се опитай да обработиш данните. Не можело да се обосновем

Другото е, че единственото, с което в крайна сметка ще излезете от там, е същия тоя стереотип. То това й е идеята в крайна сметка.
    Кой стереотип, я поясни малко, де, недей да скромничиш

И малко храна за размисъл - висок t-score на mmpi теста в графа masc/femininity при мъжете обикновено се свързва с висок интелект и липса точно на тези характеристики, за които става въпрос тук.
    http://www.beat-the-mmpi.com/mmpiscales.htm
    Да не кажете, че си съчинявам.
    Тоест ти ми казваш, че тези работи за, които говорим са излишни, ненужни или ?

Ае мир и либоф, всеки с мнението си.
    Алилуя

Аз на никой не искам да набивам някво мнение, дори не спорех. Тва е горе долу като за комунизма, на предните страници, някой се опитва обективно да каже какво е било, без да е пристрастен, а антикомунистите отричат всичко на ред, тука е абсолютно същата работа
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си