- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Преди или сега?
Ама ти продължаваш да не разбираш какво се случва.Аз на никой не искам да набивам някво мнение, дори не спорех. Тва е горе долу като за комунизма, на предните страници, някой се опитва обективно да каже какво е било, без да е пристрастен, а антикомунистите отричат всичко на ред, тука е абсолютно същата работа
Съвсем умишлено заставам в едната крайност и те набутвам в другата. Целта е да ми кажеш в прав текст какво балансира везните според теб.
Ей го на - твърдиш, че казармата както минуси, така и +-ове си има. Спрямо това какво намираш за позитивно от цялта работа ще си направя и извода.
Захванах да споря не 'щото имам кво да кажа, а 'щото те мислех за интелигентен човек и се надявах нещо повече да имаш за казване. Зат'ва и мрънкам за обосновка, ама чета едно и също.
Нямам нужда да си отговарям. Изобщо не ме вълнуват тия неща. Теб обаче те. Искам да разбера защо ?Ами не знам, лошо ли е да не притежаваш по-горе изброените качества, отговори си сам.
Auriss ти си по-зле и от Violenza ти тва, дето ме питаш аз съм го отговорил вече, кво пак да ти отговарям ли ?
Не ми обяснявай къде ме набутваш, тия психо игри ми са ясни, нали аз ги прилагам почти винаги
Ти що не ми отговаряш на въпросите ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...