.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!

"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Прочетох първите мнения, така че може да има повторения с тези които не съм чела.

Ама само на мен ли момчето ми смърди? Не виждаш ли, че ви върти и двете ? Ако наистина обичаше сестра ти, нямаше да те докосва, ама ич. За него тя щеше да е единствената, а ти щеше да се влюбиш в друг. А и другото - бил е напълно наясно каква ще ви я сготви, вие просто сте му се вързали. И двете. Ама и ти не трябваше да му пускаш. От къв зор бе? Защо не помисли за сестра си, че щом прави лошо на нея, каква е възможността чувствата му(към теб) да са истински? И че е само за едното....е ясно какво. Ти си само за бой, а той - за убиване.
    И да му се не види, толкова ли ти е трудно да си намериш приятели? Имам чувството че парадираш само с това, като някакво извинение, за да се мъкнеш след сестра ти и...ония. Да, обичаш сестра си ок, обаче не е нужно тя да ти е единствения(или от малкото) социални контакти.

И ако това е трол, да ти имам романа, авторке!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Прочетох го цялото, чак се изненадах от себе си. Може би е зради скуката : ( Смятам, че историята ти е пълна измислица или поне се надявам да е така. Може да е една от уж сериозните тролски теми предназначени да съживят този замиращ форум. Откакто го продадоха тотално замря...

--------------------------------------------------------

anonymous895156
    Guest
    Прочитате го цялото без проблем, защото съм страхотен писател.

Съжалявам, но ти наистина трябва да се погледнеш в огледалото и да осъзнаеш колко лицемерно, несправедливо и егоистично си постъпила, спрямо човека за който твърдиш, че си се борила да изкараш от състоянието в което е била. Не искам да те обиждам, но имам сестра и което и да е това момче, и да съм луд влюбена и някакъв невероятен уникален мъж да е ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМАШЕ ДА ПОСТЪПЯ КАТО ТЕБ! Постъпила си безотговорно и детински. Не можеш да се оправдаеш, че не си успяла да се спреш или такива подобни. Глупаво е, грешка е, даже бих каза и грях, въпреки, че не съм особено вярваща. Сега ти нито можеш нито имаш право да очакваш сестра ти да ти проговори, камо ли да ти прости, за нещо подобно. Аз не бих простила нещо подобно. Нямаш оправдание, няма и да можеш да измислиш. Съжалявам, че съм леко груба, но наистина не мога да проумея, как изобщо искаш да се изкараш невинна. Виновна си и това ще ти е кръста, който ще си носиш. Защото вашите отношения със сестра ти няма да се подобрят. И ако тя отново посегне към наркотици, алкохол, самонараняване и изпадне в депресия, вината е изцяло и единствено само твоя! Помисли какво си извършила и колко е било грешно и долно спрямо сестра ти и отношението, което твърдиш, че имаш към нея. Тук вината е само твоя и единственото, което можеш да направиш е да се научиш да живееш срамувайки се от това което си извършила и да се молиш сестра ти, да не изпадне в лошо положение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си