Първоначално написано от
M467
Ами нормално значи да не работя, да ми се слугува, да има мацки, ку*ви, а те харчат много, и понеже мисля да живея 200 години, като разделиш 2 млн на 200 се получава по 10 000 лв на година или по 800 лв на месец, а това хич не е много - нормалните доходи за висок стил на живот са от няколко хиляди нагоре. А да не говорим, че само една къща в покрайнините на София струва над милион. Другият вариант е да профукам парите за 2-3 години и после да ходя да работя на някого.
Всъщност пропуснах да кажа, че сигурно ще стартирам обществени каузи като премахване на чалгата и създаване на партия, както и собствена телевизия, защото иначе никой няма да знае за тази партия, и/или Интернет форум, за което вече писах де, а тези неща гълтат много пари.
Плюс това аз не съм като другите - на мен всичко ми излиза много по-скъпо, сигурно ако се захвана с обществена дейност ще трябва да плащам постоянно и на охрана, а то само заплатата на един качествен охранител е няколко бона на месец. Така че за мен тези пари не са много, ама ако не се занимавам с обществена дейност ще мога да харча и повече за себе си, ама ще се дразня от чалгата най-малкото и от това, че съм имал възможност да я премахна, а не съм го направил.