.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    как ще живееш нормално, с мисълта че в банковата сметка имаш 2млн. колко интересно
    Ами нормално значи да не работя, да ми се слугува, да има мацки, ку*ви, а те харчат много, и понеже мисля да живея 200 години, като разделиш 2 млн на 200 се получава по 10 000 лв на година или по 800 лв на месец, а това хич не е много - нормалните доходи за висок стил на живот са от няколко хиляди нагоре. А да не говорим, че само една къща в покрайнините на София струва над милион. Другият вариант е да профукам парите за 2-3 години и после да ходя да работя на някого.

Всъщност пропуснах да кажа, че сигурно ще стартирам обществени каузи като премахване на чалгата и създаване на партия, както и собствена телевизия, защото иначе никой няма да знае за тази партия, и/или Интернет форум, за което вече писах де, а тези неща гълтат много пари.

Плюс това аз не съм като другите - на мен всичко ми излиза много по-скъпо, сигурно ако се захвана с обществена дейност ще трябва да плащам постоянно и на охрана, а то само заплатата на един качествен охранител е няколко бона на месец. Така че за мен тези пари не са много, ама ако не се занимавам с обществена дейност ще мога да харча и повече за себе си, ама ще се дразня от чалгата най-малкото и от това, че съм имал възможност да я премахна, а не съм го направил.
    Последно редактирано от M467 : 09-02-2013 на 23:34

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ако спечеля, алкохолен туризъм за всеки, който иска

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от M467 Виж мнението
    Ами нормално значи да не работя, да ми се слугува, да има мацки, ку*ви, а те харчат много, и понеже мисля да живея 200 години, като разделиш 2 млн на 200 се получава по 10 000 лв на година или по 800 лв на месец, а това хич не е много - нормалните доходи за висок стил на живот са от няколко хиляди нагоре. А да не говорим, че само една къща в покрайнините на София струва над милион. Другият вариант е да профукам парите за 2-3 години и после да ходя да работя на някого.

Всъщност пропуснах да кажа, че сигурно ще стартирам обществени каузи като премахване на чалгата и създаване на партия, както и собствена телевизия, защото иначе никой няма да знае за тази партия, и/или Интернет форум, за което вече писах де, а тези неща гълтат много пари.

Плюс това аз не съм като другите - на мен всичко ми излиза много по-скъпо, сигурно ако се захвана с обществена дейност ще трябва да плащам постоянно и на охрана, а то само заплатата на един качествен охранител е няколко бона на месец. Така че за мен тези пари не са много, ама ако не се занимавам с обществена дейност ще мога да харча и повече за себе си, ама ще се дразня от чалгата най-малкото и от това, че съм имал възможност да я премахна, а не съм го направил.
    няма да ти стигнат тея 2 милиона за толкова дейности..

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз, пък, бих ги внесъл в банка и да си живея от лихвите. Цял живот ще правя простотии.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от M467 Виж мнението
    ---
    А как ще доживееш до 200 ?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    няма да ти стигнат тея 2 милиона за толкова дейности..
    Знам, нали това и аз казвам, че са нищо.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    А как ще доживееш до 200 ?
    Ами с парите - ако в бъдеще измислят някакъв начин, той ще струва пари, и то сигурно доста.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Тия 2 милиона бързо могат да заминат за покупки от рода на дрехи,коли,бетонобъркачки, нокторезачки и не знам си кво още.

И аз бих се поглезила материално, но по-голямата част от тия пари, бих инвестирала в нещо, което ще множи парите ми за в бъдеще..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си