- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сърце,характер or тяло,външен вид.Вечен спор.
Здравейте.
Навсякъде(ask,fm;Facebook.com и т.н) се спори на тема ''Външен вид или характер''.
Искам да чуя вашето мнение,като например се отговаря така:
iskash li priqtelkata ti da izglejda hubavo :d ? - момиче с голямо сърце искам ..))
Окей.Това на мен ми изглежда супер лигаво,при положение,че повечето не казват истината.Наистина повечето държат на това,как изглежда приятеля/приятелката им,отколкото характера.
Предполагам има и такива,които наистина не им пука само за външния вид.
Абе няма да се обеснявам.Искам да чуя вашето мнение.
Предполагам ,че ще кажете : ''Ето обаждат се,грозноватите.'' Но,не.Просто искам мнение по въпроса.
Eто, обаждат се грозноватите
Ето, обаждат се клишираните
Ето, обаждат се неграмотните
Така по-добре ли е![]()
Характерът е от значение при красивите. Другите не са от значение.
Аз имам 2 характера и 3 красоти, затва си имам харем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Наскоро за пореден път се убедих, че щом характерът на даден човек ти хареса, той моментално става по-привлекателен за теб.
Не е румънско, но е по темата.
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
Всеки човек има различно виждане по този въпрос. Аз лично наистина честно си казвам, че за мен външният вид е от значение, но характера също толкова. Има хора, които наистина не ги интересува характера, но са мнооого мноого малко тези, които не ги интересува външния вид. А и хората са казали, че никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него!
Колкото хора, толкова и вкусове. Лично аз гледам и 2-те. Ако човекът има добър характер и голямо сърце добре, но ако не ме привлича физически, то значи сме просто приятели. Но не се ръководя само от външния вид. Важна е хармонията.
Много съм съгласна.
Красиви хора, с гаден характер не са ми привлекателни. Да може да се кефа на някой с много готино тяло, но това не значи, че смятам този човек за нещо особено.
Грозни хора е много грубо да се каже според мен. Грозното за един може да е красота за друг.
И накрая да спомена още 1 път колко съм съгласна Colouring. Но има случаи, в кои характера не може да компенсира много.
Характерът, естествено. Все пак външната красоте не е за цял живот, докато характера остава във времето....
Просто е:
При тея дето търсят кратки,несериозни връзки (или забивки) - външността.
При тея дето искат нещо по-сериозно - характера.
ask fm i facebook ne e "navsqkude"
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Абе филмари , я елате в реалността и спрете да бъдете лицемери. Колкото и да те кефи характера на някой човек , като е грозноват , кур. Така че всеки , ама всеки гледа външносттаПример давам веднага : Един приятел има адския характер , държи се добре с момичетата и всичко е тип топ , обаче е пълничък и малко грозен и за тва си е самотен. Всеки един от нас има такъв приятел/ка , така че аре не ми се правете на слепи !