- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коя мацка от форонна
Обича да го смуче когато е леко възбудена? Само да не си признае сама
Zдравейте Дечицаааааааааааааааа.... Де'ка се изгубихте бе,мамини зверове.
Аз не съм номер 1 и никога няма да съм, няма да стана п••••• в най-добрия ми сън , как се става звезда , обясни на к•••• заразни , ваще рими май се слушат само от п•••••• мазни
Ко да прая бре мери.. Живота му е майката с покер се занимавах ама точно ся съм яко BAD BEAT и си ударих 1 хубава отпуска докато чакам да ми оправят 1 много важни документи... Ти как си ?
бивам, позагуби се, тоя покер голяма работа начиии деба
be ебни го тоя покер па ти бе. Да ги иба и тях , жокерстарс майтап си правят, гадния им софтуер е баран яко ама ари ари от мен да мине. Ти как си, абре що не моа си спомня точно коя си .. тряя ми разясниш
щото не съм била нева ева туу актив по тука и през повечето време гледах сеир, а и влизах мноооого рядко все за по седмица-две макс ииии толкоз.
aha такаа била ралтата тя тука.. ясно , аз па не сме влизали от веченни времена. Я забравил всем тут
не ти тряа, никой не е останал, беше издигнат в култ един трол, който всъщност не си изпълняваше тролската длъжност докрай, както виждаш нищо няма нужда от Ъп щото винаги е high LOL
yea obviously... както и да е джъст пассинг бай. тряя измисля какво да правя във оставащите часове на моето безсъние.
trqq си взема 1 к•••• да я преобличам и да ме нарича краля на рапа докато заспивам. Имам 1 смятам да я кръстя безполезна,мисля че така ще ми бъде най-полезна.