.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Гласувайте за мен МОЛЯ ВИ :))

Много ще съм благодарна на всеки, който гласува за мен тук ----> https://www.facebook.com/contemporar...3Bi%3A15%3B%7D
    Не отнема повече от 30 секунди, а за мен е адски важно!
    Отворете линка, харесайте страницата и ще се появи видеото, след това го затворете отдясно е хикса и над видеото се появява бутонът за харесване и споделяне. Благодаря много !

ne moje

Защо ?! Защото ще ти отнеме точно 30 секунди от безценното време на висене пред лаптопа и ще ме направиш по някакъв начин щастлива ли ?!

Супер фен Аватара на socareless
    ше делкаме ли наградата после;p

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ognyanova95 Виж мнението
    Защо ?! Защото ще ти отнеме точно 30 секунди от безценното време на висене пред лаптопа и ще ме направиш по някакъв начин щастлива ли ?!
    Един мъж може да те направи по много начини щастлива.

Тия ебани страници във фейса използват такива "умни" дечица като теб да спамят.
    Разбирам да влезеш и да помолиш за гласове, но да влезеш и да искаш да харесат няква страница, за да могат да гласуват след това.
    Чудех се и защо почти всички бг реклами са лишени от смисъл, а те тия рекламни агенции разчитат на ентусиасти, които въобще не са наясно как се правят.

Цитирай Първоначално написано от ognyanova95 Виж мнението
    da, nali znaesh ne e vajno na men da mi e dobre, a .... i taka natataka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си