.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Рисунки с компютър.

Здравейте.Предполагам, знаете за рисунките, които се правят на компютъра.Та, исках да ви питам с каква програма се рисува и някой практикувал ли е това изкуство.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Това се прави с графичен таблет. За софтуер се използват най-често Фотошоп, Коръл Пейнтър или Коръл Скеч Дад.

Мега фен
    наричат ги още дигитайзери, ето линк с такива устройства: http://www.plesio.bg/digitayzeri-c-69978180.html

wacom са известна марка

Аз първоначално си купих Intuos 4 medium, но не ми беше удобен и го продадох и си взех малкия.

Качете произведения, които сте правили, ако не е проблем.Ще ми е интересно.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Това се прави с графичен таблет. За софтуер се използват най-често Фотошоп, Коръл Пейнтър или Коръл Скеч Дад.
    Най-често не използват фотошоп или го правят бавноразвиващи се.
    Има painter, manga studio, clip pro и т.н. , които са точно за рисуване.

Глупости, няма причина, поради която да се избере някой от горепосоченият софтуер за сметка на Фотошоп. Всичко е въпрос на личен избор.

Мега фен
    Ако ще купувате таблет направете го директно от сайта на Уаком за Европа - http://eu.shop.wacom.eu/
    Някви 5-10 евро отстъпка имаше за 1-ва поръчка, и ако си ученик още някви 15% май.

Глупости, няма причина, поради която да се избере някой от горепосоченият софтуер за сметка на Фотошоп. Всичко е въпрос на личен избор.
    Не само личен избор, а и акъла, са причина да избереш дадените от мен програми, а не фотошопа.
    Умниците като теб биха ползвали фотошоп и за правене на неща, които ще се печатат, защото толкова им разбират празните глави.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не само личен избор, а и акъла, са причина да избереш дадените от мен програми, а не фотошопа.
    Умниците като теб биха ползвали фотошоп и за правене на неща, които ще се печатат, защото толкова им разбират празните глави.
    И все пак не даде никакъв аргумент.

И все пак не даде никакъв аргумент.
    Ползвай молив, за да боядисаш стена, а като ти кажат, че си тъп, ги накарай да ти се аргументират.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз рисувам и с мишката на компютъра. Имай таблет амаа ;д
    Фотошоп попринцип е растерна програма за редактиране на снимки, а не е за рисуване. Т.е. за оправяне на цветове, ретуш, правене на колажи, разни изрязвания и прочие. Някои хора я ползват и за рисуване, обаче не са наясно, че примерно ако се наложи печат, ще стане адското мазало ;д освен ако не се рисува във формат а4 да речем и не се принтира в същия, тогава може да е по-прилично
    За рисуване има Corel draw, corel painter, sketchbook pro, illiustrator ( на него се рисуват логота и други векторни неща)
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си