.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Програма

Програма

Здравейте! Първо се извинявам за глупавия въпрос, но просто не се сетих кой друг да попитам и се надявам да ми отговорите без много нападки. Искам да си сваля една програма от замунда, но пише, че лицензът й е платен. Може ли някой да ми обясни какво означава това - мога да я използвам за определено време безплатно и след това, ако искам да продължа да я използвам, трябва да я заплатя или трябва за платя още преди да започна да я използвам?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Използвай Daemon Tools Lite и при инсталацията дай отметка на "безплатен лиценз", освен, ако няма сериен код, посочен в торента.

Или на теб въобще не ти дава да я свалиш? Дай линк да погледнем.

Попринцип не съм опитвала все още да я сваля, но пише това ---> Лиценз: Платен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Използвай Daemon Tools Lite и при инсталацията дай отметка на "безплатен лиценз",
    Честито, заслужи титлата 'Най-тъпо същество във форума'
    Как е възможно да сте такива олигофрени и да ползвате DT, чак и програми инсталирате с него.

@tjgirl
    Само глупавите хора свалят софтуер от тракери, не се присъединявай към тях.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Честито, заслужи титлата 'Най-тъпо същество във форума'
    Как е възможно да сте такива олигофрени и да ползвате DT, чак и програми инсталирате с него.

@tjgirl
    Само глупавите хора свалят софтуер от тракери, не се присъединявай към тях.
    Отиди да си избиваш неадекватното настроение някъде другаде. За разлика от теб, аз поне опитвам да и помогна, докато ти нищо не правиш. Ако смяташ, че не си толкова голям олигофрен просто помогни на момичето. Но защо да го правиш, след като предпочиташ само да обиждаш и злобееш напред-назад. Толкова си елементарен.

Авторке, пробвай да го свалиш и сподели какво се случва.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Отиди да си избиваш неадекватното настроение някъде другаде. За разлика от теб, аз поне опитвам да и помогна, докато ти нищо не правиш. Ако смяташ, че не си толкова голям олигофрен просто помогни на момичето. Но защо да го правиш, след като предпочиташ само да обиждаш и злобееш напред-назад. Толкова си елементарен.
    Ако беше момиче, щях да ти подаря близалка, за да ползваш по правилния начин устата.
    Помощ ли наричаш да и пишеш да ползва DT ?
    Да беше и казала да си резне вените, същата работа е.

На авторката няма как да помогна, всяка програма има определени условия за ползване, откъде да знам за коя пита.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако беше момиче, щях да ти подаря близалка, за да ползваш по правилния начин устата.
    Помощ ли наричаш да и пишеш да ползва DT ?
    Да беше и казала да си резне вените, същата работа е.

На авторката няма как да помогна, всяка програма има определени условия за ползване, откъде да знам за коя пита.
    И все пак бях абсолютно права, че си злобен и хаплив. Само продължаваш да го затвърждаваш. Но, както и да е. Нямам желание да споря с теб, остани си със здраве.

И аз поисках линк за програмата, авторке??? За да видим за какво точно говориш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си