Здравейте! Първо се извинявам за глупавия въпрос, но просто не се сетих кой друг да попитам и се надявам да ми отговорите без много нападки. Искам да си сваля една програма от замунда, но пише, че лицензът й е платен. Може ли някой да ми обясни какво означава това - мога да я използвам за определено време безплатно и след това, ако искам да продължа да я използвам, трябва да я заплатя или трябва за платя още преди да започна да я използвам?
Използвай Daemon Tools Lite и при инсталацията дай отметка на "безплатен лиценз", освен, ако няма сериен код, посочен в торента.
Или на теб въобще не ти дава да я свалиш? Дай линк да погледнем.
Отиди да си избиваш неадекватното настроение някъде другаде. За разлика от теб, аз поне опитвам да и помогна, докато ти нищо не правиш. Ако смяташ, че не си толкова голям олигофрен просто помогни на момичето. Но защо да го правиш, след като предпочиташ само да обиждаш и злобееш напред-назад. Толкова си елементарен.
Авторке, пробвай да го свалиш и сподели какво се случва.
Ако беше момиче, щях да ти подаря близалка, за да ползваш по правилния начин устата.
Помощ ли наричаш да и пишеш да ползва DT ?
Да беше и казала да си резне вените, същата работа е.
На авторката няма как да помогна, всяка програма има определени условия за ползване, откъде да знам за коя пита.
Попринцип не съм опитвала все още да я сваля, но пише това ---> Лиценз: Платен.