- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки парфюми
Инетересно ми е какво е мнението на жените тук за мъжките парфюми.Дали е по-добре без парфюм или със.(под без нямам предвит да миришат на клошари ами поддържани и къпещи се момчета и мъже).Аз например съм голям фен на парфюмите.Нямам предвит адидас или стрейт от 10-20 лева ами примерно Dior Armani Paco Rabanne . Към Paco Rabanne имам особени пристрастия ( 1 milion и black xs,които използвам).Силни или леки миризми и кои са ви любимите мъжки парфюми?
The key to my heart: http://buyparfumes.com/wp-content/up...%2030%20lv.gif
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Обожавам тези:
Особено първия е просто страхотен, обожавам мъж да мирише на него!!!
Everything changes, but beauty remains ...
Защото автора е момче-няма да отговоря в темата!
...
Уникален е Bvlgari Aqva!!!Първоначално написано от Rebirthing
Като каза къпано... обожавам миризмата на някои мъжки душ-гелове. Иначе и аз много мразя тежки парфюми, не само мъжки, ами и женски такива.
Everything changes, but beauty remains ...
Обожавам мъжки парфюми. Когато усетя мъж с хубав парфюм направо ....
Този е много хубав![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Какво общо има това с мене? ;д;д Питам за мнение понеже ми стана интересно след вчерашния ми разговор с една приятелка.Тя спомена,че я влудявали мъжките и особено големи комплименти отнесох затова че винаги ходя с хубав парфюм.И тъй като аз съм единствения който ходи със скъпи парфюми реших да питам за мнението и на други дами....Лично мойте любими саПървоначално написано от xxKiFlAx
![]()
![]()
![]()
Парфюма се избира според сезона, мястото и повода.
Да носиш тежък вечерен парфюм като Armani Code с тениска и къси гащи през лятото е fail отвсякъде.
да носиш лек флорален аромат с официално облекло на формална вечеря също е fail.
Ае. ни ва бива!
...
Обожавам мъжки парфюмиЗа мен марката няма значение важното е да ми харесва.Според мен ти имаш доста добър вкус за парфюми
![]()
момче съм
любимите ми са
paco rabanne 1 million i dolce & gabbana the one
обожавам да ми мирише на силен мъжки парфюм..направо настръхвам
Hostis Honori Invidia
Мдаа.
Похвалихте се, че иамте най-комерсиалните сладникави парфюмчета. Айд закривайте темата!
...
На мен ми е по-приятно да усещам аромат на парфюм, обаче масово като гледам се показват точно 3 или 4 парфюма като "много хубави" , а съвсем не е така. Малко наизуст.
Всъшност нямах идеята да си показвам парфюмите или нещо от сорта.По простата причина че сичките ми приятели са с нещо много леко от сорта на стрейт.И това с парфюмите не знам за къв комерс ми говорите тук като 1 milion ми е подарък а black xs съм си го избрал преди доста време (първия ми парфюм защото обичам тежки черни миризми)...А колкото до късите гащи и армани код не мисля че някой ще си купи парфюм за тези пари и ше ходи с къси гащи и джапанки.Другото което е че има ктде къде по тежки от арманито да не кажа че то е доста по-леко от black xs и с армани ходя само когато съм с някаква по светла дреха и по свеж цвят докато с черни ризи и блузи ходя с Black xs или Tommy Hilfiger - Loud.....
Ни та бива бе!
...
И аз обожавам силните парфюми.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Любим за мен си остава :
Kenzo Water. Мирише на чисто, с леки цитрусови нотки, действа ми като афродизиак.![]()
Обичам да е с хубав парфюм,например с Булгари Аква.
Новият Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toniq направо ме подлудява!
![]()
Не знам за другите момичета,но мен силните мъжки парфюми ме възбуждат.![]()
Авторе, защо просто не ползваш парфюм, който на теб ти харесва и се абстрахирай от мнението на който и да било.
Ползвал този
И е хубав, и мн комплименти съм получавал.