.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Wink паранормални явления :D

Както се досещате от заглавието на темата, интересно ми е дали някой от вас е имал неестествени странни ситуации вкъщи, или пък е бил свидетел на паранормални явления (духове полтъргайсти и т.н.) ? Питам съвсем сериозно понеже съм доста скептично настроена към тези неща а, наскоро сестра ми сподели че, когато си е вкъщи има чувството че, някой я наблюдава. Аз разбира се и казах че си въобразява, да не се филмира излишно. Интересувам се от вашето мнение и виждане по въпроса

Вечер имам чувството, че някой ме наблюдава, че е зад някоя врата, зад прозореца отвън или в гардероба и само като погледна натам ще видя нещо много страшно, което нищо няма да ми направи, само ще ме гледа и ще ми се усвихва зловещо. Или пък ще мина покрай огледалото и няма да видя образа си, или като мина покрай огледалото образът ми ще застане и ще ме убие, като примерно извади от някъде нож и го забоде и реално и в мен ще има забит нож (филмът огледала) или пък ще видя нещо страшно да стои зад мен, докато се взирам в огледалото. И аз ще си изкарам акъла, ще кажа на нашите, онова нещо ще изчезне, няма да ми повярват и ще ме заведат на психолог, а после на психиатър.
    Последно редактирано от hristo99 : 06-24-2013 на 09:17

anonymous895156
    Guest
    Аз пък вечерно време се панирам, ако не са пуснати щорите

^ Намерихме начин да крийпваме dimitar., - крадем всички щори на Димитровград.

А аз веднъж видях НЛО.
    Значи седя си на лаптопа една вечер и наближава 12:00. Изключвам го и отивам да погледна през прозореца. Виждам в небето някакви оранжевки светлинки, които бяха доста близо и се движеха бързо. В колона по една. Така минаха четири и после се зададе някаква зелена, само че аз вече бях супер уплашена, затворих прозореца и побягнах ужасено.

Аз имам параноя заради злоупотреба с алкохол и наркотици от години. Помислете си добре върху въпроса и дали не намирате себе си в предното изречение.

Иначе имаше нещо, като оранжеви фенери/фарове в небето, много ниско за самолет, но много високо за нещо познато и механично. Другарчето ми ги видя също. Един човек спря с колата си, слезе и обсъждахме НЛО-тата, според него много скоро ще ни атакуват.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Случвало ми се е и вярвам в такива неща.Една вечер си говорихме с мама до късно , нещо не ни се спеше и стана вече 1 часа и си отидох в стаята да си лягам.Легнах си затворих си вратата , но нещо ми беше неспокойно и се въртях в леглото и изведнъж чувам някакви стъпки към моята стая и мама крещи "крадеец" и се отваря вратата ми аз почвам да викам и веднага се затвори и нямаше никой , беше ме страх да погледна , а и беше тъмно.Всички врати бяхме заключили преди да легнем както и прозорците бяха затворени и нямаше от къде да влезе човек , а и да влезе ние веднага станахме , а нямаше никой.Баща ми излезе вън претърсихме къщата и нямаше нищо...Беше ужасно......

Супер фен
    Град
    Germany
    Така става като прекалявате с филми на ужасите...

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Случвало ми се е и вярвам в такива неща.Една вечер си говорихме с мама до късно , нещо не ни се спеше и стана вече 1 часа и си отидох в стаята да си лягам.Легнах си затворих си вратата , но нещо ми беше неспокойно и се въртях в леглото и изведнъж чувам някакви стъпки към моята стая и мама крещи "крадеец" и се отваря вратата ми аз почвам да викам и веднага се затвори и нямаше никой , беше ме страх да погледна , а и беше тъмно.Всички врати бяхме заключили преди да легнем както и прозорците бяха затворени и нямаше от къде да влезе човек , а и да влезе ние веднага станахме , а нямаше никой.Баща ми излезе вън претърсихме къщата и нямаше нищо...Беше ужасно......
    Ами възможно е и да е дух щом и майка ти е искрещяла

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    И аз така мисля

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    На мен паранормалните явления са ми най-големия страх май Вечно си мисля, че някой ме гледа.. Днес сутринта като излизах за училище лампата във входа изгасна и супер много се стресирах Ударих един спринт и излетях с все вратата навън. Все имам чувството, че някой ще изскочи от тъмното и ще ми направи нещо. :/
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    +1

Споко, всичко е от квантовия преход и заличаване на границата между измеренията

Супер фен
    http://i500.listal.com/image/5467337/500full.jpg внимавай, когато се гледаш в огледалото
    А по темата, един път викахме дама пика със сестрата и нищо не стана, ама като се легнахме климатика почна да трака ... доста страшничко :S

Супер фен Аватара на NissaN
    Вчера видях призрак и се уплаших,но после осъзнах,че трябва да спра тревата.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Може и да е било крадец , имам позната на която и влизат в 3 часа в апартамента на 5 етаж , вратата е заключена . Но бутат нещо и се вдига голям шум тя става и в тъмното се сбъскват , но крадеца успява да се измъкне .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Бяхме сме събрали на един рожден ден и решихме да викаме дама пика . Викахме , викахме и нищо не стана и решихме да правим нещо друго когато излязохме от банята , когато излязохме всички прозорци бяха отворени беше си зловещо .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си