- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми ....
Сестра ми е на 15. До преди месец беше прекрасно момиче, но всичко се промени. Срещна едно момче, казва се Димитър.Той е колкото мен - на 17. И тримата учим в едно и също училище. Знам какъв е от хорски приказки, бързо зарязва и "вкарва в лошия път" всяка девойка ... Той пуши, пие и какви ли още не неща. Аз съм изцяло против това и обяснявах това на сестра ми, но явно той и беше завил главата. Стана така, че почна да излиза нощем, разбира се, в началото я прикривах, но после се скарахме. Исках да зная поне къде ходи, а тя твърдеше, че нямам право да и се меся. Спрях да я прикривам, но тя започна да лъже, че ходи да спи в приятелки. Не бих казала на наще, защото и тя има за какво да ме издъни пред тях .... Случвало се е да не ходи на училище и да дава фалшиви белейки от личната лекарка, за което наще още не знаят, но ще им стане ясно ... Както и да е, виждала съм я напушена и пияна. Намирала съм цигари в чантата й. Днес сутринта докато се къпеше и звънна телефона, до преди месец, щом звъннеше моя или нейния телефон, а нас ни нямаше, другата дигаше и казваше на човека който звънни, че ни няма, общо взето познавах всички с които тя се води, както и тя тези с които аз се водя. Когато отидох видях, че и звъни Димитър, дигнах и му казах, че я няма, а той се опитваше да обясни нещо, разбрах само, че сестра ми се била променила. Това ми го казва той, причината заради която тя пропадна, ужас ! Както и да е, сложих телефона обратно в чантата и видях отстрани презервативи, някои от които използвани и пъхнати в торбичка. Исках да ми обясни и я изчаках в стаята, а тя като видя, че съм ги видяла и щом разбра, че съм дигнала на Димитър се разкрещя, че съм и влизала в личното пространство и какви ли не неща. Как можело да й пипам нещата без разрешение ( въпреки че до преди месец дори си земахме нещата без разрешение от другата, просто не ни трябваше - всичко беше общо) ... скарахме се и в яроста си я ударих. Тя се разплака и ме изгони от стаята. Както и да е, според мен е пропаднала и като я видя как ходи облечена, ми става жално чак. И за презервативите недоумявам, тя е 98 , той е 95 и са го правили ( ако е било с него) ... Чувствам се ужасно, че не казах на нашите по-рано, но нямаше как ! Сега не иска да ме вижда, защото съм я ударила. Излезе и нищо не каза. Не знам дали довечера ще се прибере, но се тревожа много за нея ... Ако някой си е направил труда да го прочете - голямо благодаря. Защото знам, че тук е бъкано с много тролчета. И моля за съвети![]()
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!