.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

В последното си изречение от стария пост съм писал:

И имай в предвид, че за тва ще трябва време, няма да стане от раз.
    С това имам предвид: не бъди толкова настоятелна. Прояви разбиране. Дай й време. Не ми се говори - означава не ми се говори. Разкарай се наистина е равно на разкарай се.

...а тя с много злобен поглед ми изгледа ръката, махна я и ми каза да не се и опитвам да разбера, било много сложно. Аз обаче си държа и я попитах да не би да има друг, тя нищо не каза.
    Казала ти е да не се опитваш да разбереш - точно тогава е трябвало да спреш наистина.

Говорих и 10-15 мин как върви между мен и приятеля ми, накрая тя каза, че изобщо не я интересувало и само и губя времето.
    До тук е минало добре. Когато не ти споделя тя - споделяй ти, докато не те разкара, както е направила Не го казвам иронично. Казвам го както си е, пробвал съм го тоя метод - когато на някой не му се говори за него, да започна аз да говоря за себе си и се е получавало. Но ако видиш, че наистина не иска да те слуша и ти каже да се разкараш - направи го.

След около половин час обаче реших, че постъпвам незряло и отидохх да поговорим.
    Ето тук си постъпила незряло, като си се върнала.

Пишеше си с някого на лаптопа , щом се опитах да видя, го затвори и ми каза, че било лично. Казах и че искам да знам какво става с Димитър, а тя мълчеше и ме гледаше тъпо. Реших да я питам дали е правила секс, тя само ми каза, че явно не знам нищо за нея.
    Казах ти, че лапето си държи на "личното пространство" и да не бъркаш толкова надълбоко, ако първият път не е проработило, защо трябва да пробваш същото нещо втори път?

От сега - никакво ровене, бъркане и т.н. в нещата й. Спри да ме разпитваш не означава - питай ме през 30 мин едно и също нещо и вместо да се заям с теб ще ти отговоря. Така, освен че ядосваш нея, ядосваш и себе си. Нужно ли е?

А аз я попитах дали "приятелката" се казва Димитър
    И без изпускане на нерви. Прекалено си настоятелна, замисли се днес колко пъти си й задала един и същи въпрос и колко пъти си се заяла, ядосана от това, че не ти отговаря. Ако продължаваш така само ще влошиш нещата.
    Последно редактирано от NikafNqkaf : 09-02-2013 на 21:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си