- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми ....
Как пък няма да й се извини на тая лигла.Хормоните я тресат и се прави на много важна.Кажи на вашите и дано я накажат та да се кротне.Няма право да ти държи такъв тон не само защото е келеш,но и защото ти се опитваш с добро да й дадеш съвет.Успех,стискай зъби и ако трябва бой.Дано след време й дойде акъла.
Не мога да говоря с наще. Ако я накисна. ще каже, че съм го направила на 13 и ще излезе, че аз съм й пример и че заради мен е станало всичко .. Днес видях Димитър,ама тя не беше с него, той еше с някакво друго момиче. А ми беше казала, че ще излиза с него. Като се прибере ще я оправя едно хубаво, малка е да си мисли, че може да прави всичко, което си поиска !
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
Ако наистина обичаш сестра ти ще трябва да им кажеш, а не да гониш собствените си интереси.
Щом си отворила краката на 13 тя взима пример от теб.
Казвай на вашите, ама кажи всичко до последното. Кажи им, че пуши пие, пуши трева излиза да пие и лъже, че е при приятелки, че прави секс. Не ми се оправдавай, че ще те натопи и тя, да не си на 12. Ти нямаш капацитет да оправиш това положение. Ако не го направиш, много скоро ще стане тотално леке, без никакви задръжки и положението ще се задълбочи, защото в момента мисли че е недосегаема, мисли си, че те държи. Мисли си и че е прекалено умна и лесно заблуждава вашите, там и е слабото място, глупава е.
Каквото и да й говориш, тя ако е решила да не слуша - няма да го направи. Насила хубост не става.
Ако кажеш на родителите ви, пак не е гаранция, че ще се оправят нещата.
В краен вариант е просто да я оставиш да се наживее, може да е просто някакъв период и да отмине след година - две, после да й дойде акъла. Но не е сигурно. : <
nigga stole my bike
Само, за мен ли 98 с 95 не е голяма работа? И по темата, може да попиташ този Димитър какво става с нея, защото явно на този етап той я познава по-добре. В краен случай като излезе и вземаш лаптопа и четеш хронологиите и така най-лесно ще разбереш какво става с кой се води и прочие.
Brato po dobre si sloji vajeto shoto ako te ebut analni mnogo boli po dobre ne probvai ako iskash se pazi za svatvata
Оставия , при първата грешка сама ще дойде при теб
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вземи мерки и кажи на ваще преди да е станало лошо за нея, тръгнала е по лош път.. Помогни и !