.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Боя за коса..

Значи чувала съм,че като си в цикъл не ти хваща боята за коса..И искам да попитам дали е вярно ,дали на някой му се е случвало .. А и какви бои ползвате.. (марка) Кои са най-хубавите и т.н
    ..

mda xaxaa i su m4ela 4e e vqrno i na lunen den su6to ne hva6ta a hubava marka - loreal sa dobri

Re: Боя за коса..

Цитирай Първоначално написано от ILiAnKa
    Значи чувала съм,че като си в цикъл не ти хваща боята за коса..И искам да попитам дали е вярно ,дали на някой му се е случвало .. А и какви бои ползвате.. (марка) Кои са най-хубавите и т.н
    Това въобще не е вярно,а за добра боя за коса Loreal i Garnier.

Град
    Бургас
    скоро реших да си направя косата черна...влязох в един козметичен магазин и си взех възможно най-скъпата и уж издръжлива боя...оказа се,че въпросната боя,която беше на Garnier хвана много добре,но се изми след има няма седмица...сега отново съм с кестенява коса и не мисля да правя грешката отново да се боядисам с Garnier... ... ако може и на мен да препоръчате боя,която няма да се измие след 4-5 дена
    Най-същественото е невидимо за очите...

До колкото знам,няма значение дали си в цикъл или не,боята си хваща еднакво.А относно добра боя-аз мислех за добри Лореал и Гарниер но в един пост по-горе казаха,че Гарниер-а се е измила много бързо,така че остава варианта с Лореал
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Това,че боята е скъпа не дава гаранция за качеството ..Една приятелка на майка ми е ползвала на Revlon и си е изгоряла косата.. а кожата и е станала някаква люспеста.. Затова и питам .. кои са хубавите бои,качествените.. Които не се измиват на 4тия ден .. Нека хората с личен опит да споделят ) :P
    ..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Това с цикъла-не е вярно...а колкото до боята-Лореал!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мен не ме е хващала боята 2 пъти като съм била в цикъл.може да е случайно

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    мен не ме е хващала боята 2 пъти като съм била в цикъл.може да е случайно
    не е случайно! просто си е до организъм, както мен ме скъсват болки по време на цикъл, а ти (примерно) дори не усещаш разлика. Майка ми пък като е в цикъл и се боядиса не я хваща равномерно и става на петна. Веднъж съм се боядисвала в цикъл и стана страхотно! през последният месец направих два опита да се боядисам като хората, докато не бях в цикъл и двата пъти не ми се боядисаха корените и не се изравниха с останалата коса. Остнаха малко по - тъмни, а дори се бях боядисала с различни марки бои. По принцип досега съм се боядисвала с Арома Стил, обаче последният път пробвах Палете. Е, както казах не стана каквото трябваше да е съвсем, ама поне усетих разлика.. косата ми наистина беше адски мека непосредствено след боядисването.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Някакво логично обяснение свързано с тази глупост?? Няма.

На Гарние боите са кофти, пробвай с Лонда

Saatana vittu perkele hate crew!

Ами мене ме хваща боята независимо дали съм в цикъл иначи ползвам професионални .

Град
    В далечината... еййй там ;]

На..

На билкова основа използвам боите. Ако променям нещо от свтло към тъмно и обратното исползвам гарниер и лореал
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

И аз съм го чувала това за цикъла, но не знам дали е вярно. Не съм рискувала и ти предлагам и ти да изчакаш. За няколко дни нищо няма да ти стане.

Иначе за боите Гарниера не става... чудя се какво толкова му харесват... много изсушава, а ужким е със зехтин. Най-много ми харесва Лонда Нейчъралс, но в крайна сметка ти си избираш.

Да,вярно е,че като си в цикъл,боята не хваща.Аз ползвам професионална боя на Londa.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Някакво логично обяснение свързано с тази глупост?? Няма.
    Незнам за обяснението, просто "искрено и лично" казвам собственият си опит. Бай дъ уей... като говорим за марки бои най - добрата боя, която досега съм ползвала е Бесс.

Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    скоро реших да си направя косата черна...влязох в един козметичен магазин и си взех възможно най-скъпата и уж издръжлива боя...оказа се,че въпросната боя,която беше на Garnier хвана много добре,но се изми след има няма седмица...сега отново съм с кестенява коса и не мисля да правя грешката отново да се боядисам с Garnier... ... ако може и на мен да препоръчате боя,която няма да се измие след 4-5 дена
    tova za cikula e pulen mit!tova nqma nikakvo zna4enie! a za izmivaneto na boqta ... ne e vajna samo markata, no i grijata za kosata sled boqdisvaneto! shampoanite koito ne sa za boqdisani kosi mn lesno premivat i mahat boqta, su6to e vajen i balsama!

na REDKEN sa mi kazvali 4e sa mn dobri boite!!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Да!Аз сега се боядисах след което се изкъпах и косата си ми е същата!Даже леко не е потъмняла.В цикъл съм!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    лонда
    Summer (h)

Повече от фен
    mi ot li4en opit znam, 4e 4ernata boq ne se zadyrja mn vyrhu svetla kosa nezavisimo ot markata na boqta. ina4e za marka dobra marka e Palete az sym mn dovolna
    внучка мИчта

Моята леля е фризьорка и работи в един от най елитните салони в София и работят само с L'OREAL и казва, че клиентите и сама тя са много доволни.

mkg_96
    Guest
    Реших да си боядисам връхчетата на косата (никога не съм се боядисвала преди) , направих всичко по инструкциите всичко беше ок но първия път не хвана нищо. На следващия ден пробвах още 2 пъти и не ми хвана .. и да, в цикъл съм .Дори и торбичката върху която се боядисвах стана златиста но не и косата ми . Може да е било от марката , боята струваше 3 лв.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Миналия месец се боядисах и бях в цикъл и си хвана боята , но не беше много трайна. Един месец мина, но започна да ми пада цвета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си