- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Burkaite si v guza razviva cqloto tqlo
^ много креативно
http://4.bp.blogspot.com/-QoPx9w6FLg...Gold-Medal.jpg eто, да се чувстваш специален
Pure cardio i Cardio ABS Отново.. Или не меря както трябва или бедрото ми е пораснало с 1см![]()
^Нищо чудно, заякваш.
Аз досега се морих на Lower Focus, че днес нямаше кога :/
А утре ме чака Cardio-то
^ И аз така си помислихама се зачудих защо мазнините още са си там. Нещо май не правя както трябва
![]()
^Как се храниш? Може да е и задържана вода, едва ли си заякнала толкова бързо.
Днес за последно Core cardio & balance. Утре почивка и послееееееЩе го видим 2-рия месец.
![]()
Ох, днес ми е Double Day и ще трябва да се моря час :/
Total Body Curcuit&Ab Intervals
дано ги нейл-на![]()
Газираното съм го отказала много отдавна (бях пристрастена към колата), за пържено да не говорим забранила съм го в наш'та къща. От шоколада и сладките изделия обаче не мога да се откажа напълно, но ям сравнително по-малко. Хляб не ям от малка (не ми е вкусен просто
)
Днес Cardio power & Resistance.
Най-после ми пристигнаха спортните сутиени![]()
С моето момче ще започнем инсенитито от начало, само да ми поспрат менструалните болки, че нещо съвсем го оплескахме миналата седмица и решихме, че ще бъде по-добре така. Ама усещам как съм си заобичала тренировките. Добре ми е.
![]()
Ох след малко започва мъчението Lower Focus...по-добре от кардиото деМеги ти кога почваш бетата? :3
Shh...<3
Ох страх ме е да погледна изобщо гадостите от бетата..ще се умира![]()
Shh...<3
Ето нещо интересно:
![]()
Ох, днес почивчица, утре Стреч и пак се почва![]()
Болни сте!
Queen of the Damned
Днес Fit test и Max Interval Circuit. Най-трудното нещо в живота ми ever!Супер доволна съм, ноооо ми разказа играта.
![]()
Plyometric Cardio Circuit. Вече чувствам тялото си изморено добре, че утре почивам![]()
Plyometric-а ми е най-гаден на мен, блярг.
Ден 38. Max Cardio Conditioning- умрях сиТо е като Pure Cardio- няма секунда почивка. Едно мога да кажа - 2-рият месец няма нищо общо с първия!
![]()
Някой ще ми обясни ли как се изпълнява програмата Insanity ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Сваляш си програмата от Замунда (8гб е ) И всеки ден следиш календара и изпълняваш(голямо обяснение му спретнах) http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/99801803.png
Pure Cardio & Cardio ABS. Barbie наплаши ме с тва, че няма нищо общо с 1вия месец![]()
![]()
може ли линк, за да не изтегля нещо друго:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...