- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Max Cardio Conditioning & Insane abs. o.O 2 тренировки по 45 мин. направоо....![]()
Започвам 5та седмица е сега след малкоTotal body circuit :[
Shh...<3
О, аз давам положителен глас за blogilates. От няколко месеца си тренирам с нея и ми е страшно приятно. Има резултати, поне при мен. Не са кой знае какви, но пък поне се поддържам стегната. Значи за календара - следваш си всички упражнения за деня. Тях ги има и в нейния блог и в youtube. Има си и почивка. Абе общо взето е супер.
http://www.blogilates.com/ Значи това е сайта. За да получиш паролата за календара се абонираш. И например за днес имаш 3 тренировки, които трябва да направиш. Не са много дълги, супер приятно е да си тренираш. А ако не ти се следва календара може ти да си избереш от всичките и упражнения и сама да си изготвиш програма. Ако обаче досега не си правила пилатес ти препоръчвам да започнеш с календара за начинаещи. http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами общо взето е това ако още нещо те интересува питай!
BACK IN THE GAME
Днес първи Fit test иии всичко записано! Доволна съм.![]()
Ден 48. Max Interval Sports Training. Официално любимаааааааНай-добрата е!
Момичета, аз за жалост забелязвам уголемяване на бедрата ми и бързо трупане на мускулна маса и тъй като не ми е за крайна цел да правя е*ати бедрата и дупе, а искам да съм си слабичка и стегната мисля от неделята (края на Алфа рунда) да спра Т25 и да започна да тичам, да скачам на въже и може би пилатес, пък да видим дали ще остана доволна. Просто никога не съм имала проблеми с килограмите и от по-слабичка сега понаедрях и не се харесвам много много :Д Ще видим дали ще съм доволна с това, което съм замислила, пък ако не се връщам при Шон :Д
Абе и аз ем ми заякнаха мускулите ама ем си седи мазнината...много се нервя. Ама ще си карам пък..
Shh...<3
Ох още се колебая :д ту се харесвам, ту не...пф, скапана работа. Тея дни ще постна някакви снимки преди и след
Качи да видиме..аз също много се чудя..мускули се появиха, мазнината си седи..днеска ми е кардио ама за малко по-късно ще го отложа че съм болна и ми стана лошо като го започнах :[
Shh...<3
cardio power and resistance ^^ ден 7 ;д хах.. започнаха да се оформят мускулите, но трябв повече да внимамавам какво ям .. ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Качете снимки на мускулите, бе, бодибилдърки!![]()
Queen of the Damned
На мене ми е много интересно ти как изглеждаш. Явно си разбираш от бодибилдинг, хранене и т.н. Може ли снимка?![]()
Shh...<3
Мале вчера какъв гаф станаЗапочва Max cardio conditioning и тъкмо отивам да си задраскам, а то било съвсем друга тренировка- Fit test и Max Interval Circuit.
Днес си я направих де.. 50-ти ден. Предпоследна седмица.
![]()
Ден 52- Max Cardio Conditioning & Insane Abs. Утре последното Max recovery за програмата.![]()
нда днеска почнах бета фазата ама нещо не ми харесва особено...така че може нещо друго да потърся
Shh...<3