- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Max Cardio Conditioning & Insane abs. o.O 2 тренировки по 45 мин. направоо....![]()
Започвам 5та седмица е сега след малкоTotal body circuit :[
Shh...<3
BACK IN THE GAME
Днес първи Fit test иии всичко записано! Доволна съм.![]()
Ден 48. Max Interval Sports Training. Официално любимаааааааНай-добрата е!
Момичета, аз за жалост забелязвам уголемяване на бедрата ми и бързо трупане на мускулна маса и тъй като не ми е за крайна цел да правя е*ати бедрата и дупе, а искам да съм си слабичка и стегната мисля от неделята (края на Алфа рунда) да спра Т25 и да започна да тичам, да скачам на въже и може би пилатес, пък да видим дали ще остана доволна. Просто никога не съм имала проблеми с килограмите и от по-слабичка сега понаедрях и не се харесвам много много :Д Ще видим дали ще съм доволна с това, което съм замислила, пък ако не се връщам при Шон :Д
Абе и аз ем ми заякнаха мускулите ама ем си седи мазнината...много се нервя. Ама ще си карам пък..
Shh...<3
Ох още се колебая :д ту се харесвам, ту не...пф, скапана работа. Тея дни ще постна някакви снимки преди и след
Качи да видиме..аз също много се чудя..мускули се появиха, мазнината си седи..днеска ми е кардио ама за малко по-късно ще го отложа че съм болна и ми стана лошо като го започнах :[
Shh...<3
cardio power and resistance ^^ ден 7 ;д хах.. започнаха да се оформят мускулите, но трябв повече да внимамавам какво ям .. ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Качете снимки на мускулите, бе, бодибилдърки!![]()
Queen of the Damned
На мене ми е много интересно ти как изглеждаш. Явно си разбираш от бодибилдинг, хранене и т.н. Може ли снимка?![]()
Shh...<3
Мале вчера какъв гаф станаЗапочва Max cardio conditioning и тъкмо отивам да си задраскам, а то било съвсем друга тренировка- Fit test и Max Interval Circuit.
Днес си я направих де.. 50-ти ден. Предпоследна седмица.
![]()
Ден 52- Max Cardio Conditioning & Insane Abs. Утре последното Max recovery за програмата.![]()
нда днеска почнах бета фазата ама нещо не ми харесва особено...така че може нещо друго да потърся
Shh...<3
Еми..де да знам поне кардиото не ми се стори..как да кажа достатъчно натоварващо. Ама чудя се де..има резултати от алфата ама честно казано нищо особено..тея дето се хвалят със по 20 кила дето са свалили и са кожа и мускули..не знам. Ти какво реши?
Shh...<3
О аз вече 3ти ден съм на този календар http://blogilates.zippykid.netdna-cd.../oct-20131.png чийто клипчета взимам съответно от блога в ютуб на тази мацка http://www.youtube.com/user/blogilates
доста са натоварващи
MegiBoOm, понеже имам още седмица от Insanity и се чудя после какво да започна. Досега си мислех за T25, но ми стана интересно относно тези тренировки, които ти правиш? Доволна ли си? Виждаш ли резултат? И малко пояснения по календара, ако може, защото има много неща в един ден. Всичките ли се правят?![]()