.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 170

Тема: Shaun T: Workouts

Hybrid View

Супер фен Аватара на Jaune
    Браво, Барби!

Голям фен Аватара на Barbie47
    Благодаря ти, Jaune. Днес 45 ден. Утре recovery <3

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ab Intervals - nailed it

Max Cardio Conditioning & Insane abs. o.O 2 тренировки по 45 мин. направоо....

Започвам 5та седмица е сега след малко Total body circuit :[
    Shh...<3

О, аз давам положителен глас за blogilates. От няколко месеца си тренирам с нея и ми е страшно приятно. Има резултати, поне при мен. Не са кой знае какви, но пък поне се поддържам стегната. Значи за календара - следваш си всички упражнения за деня. Тях ги има и в нейния блог и в youtube. Има си и почивка. Абе общо взето е супер.

Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    О, аз давам положителен глас за blogilates. От няколко месеца си тренирам с нея и ми е страшно приятно. Има резултати, поне при мен. Не са кой знае какви, но пък поне се поддържам стегната. Значи за календара - следваш си всички упражнения за деня. Тях ги има и в нейния блог и в youtube. Има си и почивка. Абе общо взето е супер.
    Оо ами каква е тази програма,може ли повече информация за нея- как се казва, колко време се прави, също от къде мога да си я изтегля и някакъв календар да гледам как се изпълнява също има ли. Абе общо взето, да ми кажеш всичко за нея.

Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    Оо ами каква е тази програма,може ли повече информация за нея- как се казва, колко време се прави, също от къде мога да си я изтегля и някакъв календар да гледам как се изпълнява също има ли. Абе общо взето, да ми кажеш всичко за нея.
    http://www.blogilates.com/ Значи това е сайта. За да получиш паролата за календара се абонираш. И например за днес имаш 3 тренировки, които трябва да направиш. Не са много дълги, супер приятно е да си тренираш. А ако не ти се следва календара може ти да си избереш от всичките и упражнения и сама да си изготвиш програма. Ако обаче досега не си правила пилатес ти препоръчвам да започнеш с календара за начинаещи. http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами общо взето е това ако още нещо те интересува питай!

Град
    Света На Мечтите
    Аз пък днес съм Кардио

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    BACK IN THE GAME

Днес първи Fit test иии всичко записано! Доволна съм.

Ден 48. Max Interval Sports Training. Официално любимааааааа Най-добрата е!

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    Ден 48. Max Interval Sports Training. Официално любимааааааа Най-добрата е!

Да! Най-яката е. :Д

Град
    Света На Мечтите
    Момичета, аз за жалост забелязвам уголемяване на бедрата ми и бързо трупане на мускулна маса и тъй като не ми е за крайна цел да правя е*ати бедрата и дупе, а искам да съм си слабичка и стегната мисля от неделята (края на Алфа рунда) да спра Т25 и да започна да тичам, да скачам на въже и може би пилатес, пък да видим дали ще остана доволна. Просто никога не съм имала проблеми с килограмите и от по-слабичка сега понаедрях и не се харесвам много много :Д Ще видим дали ще съм доволна с това, което съм замислила, пък ако не се връщам при Шон :Д

Трудно става тая работа

Абе и аз ем ми заякнаха мускулите ама ем си седи мазнината...много се нервя. Ама ще си карам пък..
    Shh...<3

Град
    Света На Мечтите
    Ох още се колебая :д ту се харесвам, ту не...пф, скапана работа. Тея дни ще постна някакви снимки преди и след

Качи да видиме..аз също много се чудя..мускули се появиха, мазнината си седи..днеска ми е кардио ама за малко по-късно ще го отложа че съм болна и ми стана лошо като го започнах :[
    Shh...<3

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    cardio power and resistance ^^ ден 7 ;д хах.. започнаха да се оформят мускулите, но трябв повече да внимамавам какво ям .. ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен
    Град
    София
    Качете снимки на мускулите, бе, бодибилдърки!
    Queen of the Damned

На мене ми е много интересно ти как изглеждаш. Явно си разбираш от бодибилдинг, хранене и т.н. Може ли снимка?
    Shh...<3

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackPanther Виж мнението
    На мене ми е много интересно ти как изглеждаш. Явно си разбираш от бодибилдинг, хранене и т.н. Може ли снимка?
    Пиши ми на лично!
    Queen of the Damned

Мале вчера какъв гаф стана Започва Max cardio conditioning и тъкмо отивам да си задраскам, а то било съвсем друга тренировка- Fit test и Max Interval Circuit. Днес си я направих де.. 50-ти ден. Предпоследна седмица.

Ден 52- Max Cardio Conditioning & Insane Abs. Утре последното Max recovery за програмата.

нда днеска почнах бета фазата ама нещо не ми харесва особено...така че може нещо друго да потърся
    Shh...<3

Град
    Света На Мечтите
    ^Защо? :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си