- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Ако искаш инвестирай в едни подложки - май се казваха йога подложки , мисля че ще убият шума от скачането.
Аз преди няколко месеца пробвах Insanity и спокойно мога да кажа че това е най-откачената домашна тренировка която съм виждал - направо те разглобява. Издържах някъде до месец - месец и половина и повече не успях , защото реших да я комбинирам със силови тренировки в фитнеса - и натоварването не ми понесе. Иначе ако се прави без наличие на други тежки тренировки като фитнес е просто супер.
Някой да се похвали със снимки преди/след?
Лятото правех Т25, но така и не я довърших. Мисля да започна пак тези дни.
Аз пък мисля да започна Инсенити/Т25, нещо като хибридна програма. То май има де, ще проверя. И наистина да се придържам към нея, защото макар храненето да ми е в контрол, не тренирам достатъчно.
Здравейте, скоро и аз започнах Инсенити.. днес съм на ден 18. Няма голяма разлика, Но има още време. Направила съм снимки в началото ще направя и когато свърша програмата.
Ох ох днеска ми беше cardio recovery-то. Така и не успях да прегледам Nutrition Guide та сега го почвам![]()
Shh...<3
Аз си направих днеска total body circuit-a голямо пъшкане беше към края ама...успях.![]()
![]()
Момичета, и аз мисля да започна някоя от програмите - двоумя се между Insanity i T25. Коя е по-добра?
На мен ми е последната седмица от алфата. Мисля след бета-та, т.е. някъде януари да започна Hip-hop abs пак на Шон. Някой правел ли я е ?
^Има и гама и гама+
До тиджейгърл - предполагам от Инсенити, въпреки че всичко е строго индивидуално и нещата на Шон в сравнение с 30те дни на Шред са си бая потене и зор.
Ами аз си дръпнах T25 от замунда и там имаше само алфа и бета, но ще се поразровя и за гамата. Иначе за резултати- по-големи ще видиш от Инсенити, защото там тренировките са по-дълги. Но от t25 аз съм много доволна, защото са едни 25мин. или 50мин. ( тъй като всеки 5 ден се състои от 2 тренировки). Лично аз не очаквах да има резултат от t25, но напротив. Предполагам, защото е интензивно кардио и няма никакви почивки,но си заслужава определено. Особено за човек, който няма физическата възможност да отделя толкова време- T25 е по- удачен вариант. Инсенити го направих цялото, но през лятната ваканция и имах възможността да отделям това време, но често след училище съм направо убита и не мога да си представям да подскачам час-два, когато съм се прибрала в 16:00ч. И все пак- е няма такова нещо като Инсенити.... направо съм горда със себе си, че я завърших.![]()
Хм правих няколко дена Инсенити-то ама...нъц. Нещо не ми харесва..и странно, но ми става скучно по време на тренировкатареших да си започна пак T25 и днеска ми беше 1 ден - кардиото. 25 минути амааа...абе не знам по-добре ми е като че ли отколкото с Инсенити-то. :3
Shh...<3
Ab intervals- done! На упражненията които им викат супермен хаха направо изтърсих едно звучно F*CK U na Shaun, така ги мразя тия...ама доста бързо ми мина времето. Утре да видим с двете как ще се справя. Иначе усещам голямо стягане в краката и задника, много ги натоварвам, абе усещам се здрава кво да кажа хахаха.
Момичета искам да ви питам нещо. В календара на Т25 за петък са дадени 2 тренировки, аз си промених календара понеже почнах да тренирам сряда, за това събота и неделя също тренирах и днес ми се падаха двете тренировки обаче след първата краката просто не ме слушат. Утре ми е почивен ден, питах се дали би имало проблем ако нямам почивен ден а на почивния ден направя другата тренировка която ми се падаше днес-кардио?
по-добре недей да си пре*баваш почивния, той ти е важен
Момичета, fit test-а още първия път ли го издържахте целия? На мен мотивацията ли ми изчезва, ама като видя колко много повторения правят момичето и момчето се комплексирам.. о.о