.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Тема: Shaun T: Workouts

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Shaun T: Workouts

Правя нова тема, понеже стана много преплитане на интереси в 30 days shred. А и наистина тренировките на Шон са на едно по-високо стъпало. Споделяйте до къде сте стигнали, питайте, отговаряйте на запитвания ако имате възможност и STAY STRONG!

Videography

2013: Focus T25 (Exercise video series)
    2012: Insanity: The Asylum Vol. 2 - Elite Training Series (Exercise video series)
    2011: Insanity: The Asylum (Exercise video series)
    2009: Insanity (Exercise video series)
    2008: Rockin' Body (Exercise video series)
    2008: Shaun T's Fit Kids Club (Exercise video for ages 7 and up)
    2008: Get Real with Shaun T (Exercise video for pre-teens)
    2007: Hip Hop Abs (Exercise video series)

Пускам ви и малко снимки за мотивация.

Insanity - before/after:

Focus T25 - before/after:

Hip hop abs - before/after:

Не забравяйте, че с усилената тренировка върви и здравословното хранене, за да има възможно най-добрите резултати.

И най-важното: намерете начин да се забавлявате!

Град
    My own world
    Cardio Recovery днес. Добре беше, хареса ми. Малко разнообразие винаги е добре дошло. Все още чийтвам и не мога да им смогна на ритъма, но с времето ще се оправи. Между другото, усещам си ръцете позаякнали а съм само на 4ти днес. Толкова е яко! Искрено се забавлявам. Нямам търпение утре сутринта пак да се разпилея с кардиото.

Да кажа, че тренировката е супер яка и за мъже. Не се стискайте. Не винаги блъскането в залата е по-полезно. На приятеля ми днес му беше първи ден и е адски доволен от натоварването.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Между другото, усещам си ръцете позаякнали а съм само на 4ти днес.
    Само да те успокоя, че от кардиото няма как да ти заякнат ръцете или каквото и да било друго!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на Barbie47
    Хубаво е да си имаме отделна тема. Аз днес карах ден 24. Утре Cardio recovery.

Повече от фен Аватара на rositzza
    cardio power & resistance Правих днес

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ехе, да ни е честита темичката! :*
    Вече тук ще се отчитаме (:

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Само да те успокоя, че от кардиото няма как да ти заякнат ръцете или каквото и да било друго!
    Хич не съм се притеснила. И под заякнали имам предвид, че ги усещам по-здрави. Преди имах чудно оформени ръце откъм бицепс и трицепс и сега просто усещам как старите мускули се събуждат. Има доста сложни (поне за мен) лицеви упори, така че има от къде да се усещам така.

Хораа днеска за първи път правих Инсанити иии беше адски изморително , но мисля че това най-вече се случва от това ,че от 2 седмици не съм тренирала и съм загубила тренинг. И мисля 1 месец да съм на 30 DSh ии след това да продължа със Инсанити. Според вас добре ли ще е така ? Иначе честита темичка спортягиииии !!! ))

След като пробвах Инсанити 30ДС за мен си стана чисто губене на време. Инсанити е по-натоварващо и ми е по-забавно

Град
    Света На Мечтите
    ^Точно!
    Иначе днес съм на Total Body Curcuit от Т25 и ще падат ръце и глави.

Айде честито и от мене. На мене днеска ми е стреча :3
    Shh...<3

Град
    Света На Мечтите
    Strech-a е много приятен (:
    а аз Nailеd-нах тренировката днес

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    Хораа днеска за първи път правих Инсанити иии беше адски изморително , но мисля че това най-вече се случва от това ,че от 2 седмици не съм тренирала и съм загубила тренинг. И мисля 1 месец да съм на 30 DSh ии след това да продължа със Инсанити. Според вас добре ли ще е така ? Иначе честита темичка спортягиииии !!! ))
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    След като пробвах Инсанити 30ДС за мен си стана чисто губене на време. Инсанити е по-натоварващо и ми е по-забавно
    Абсолютно съм съгласна с Роси. Но ако инсенитито ти е толкова трудно...знам ли. По-добре (ако искаш да правиш нещо) преди инсенитито започни Т25. Меги каза, че е добре така. :>
    2 седмици обездвижване не са чак толкова много. Аз след половин година обездвижване хванах инсенитито и в момента се чувствам прекрасно.

Pure cardio днес, поизпотих се. Голям кеф е след тренировка <3

Pure cardio днес Последните 10 мин ме убиват всеки път

Аз днес за последно Cardio recovery. Обожавам го заради всичките упражнения с дишането и тази малка почивка след натоварващото кардио. Утре съм pure cardio & cardio abs.

Искам да ви питам в дните с Pure Cardio & Cardio Abs...едно след друго ли ги правите или примерно едното сутринта,а другото вечер,защото сякаш ми идва доста като ги правя едно след друго и не знам..

А иначе да Ви питам програмата T25 по-трудна ли е от Инсанити. И тя иначе колко дена е? И по колко време е?

^ 10 седмици по 5 дни в седмицата 25мин на ден.
    Има нива Алфа и Бета (по 5 седмици всяко)
    Иначе Меги беше казала, че ако може да се върне назад би почнала първо Т25 след това Инсенити
    (Ако не ме лъже паметта )

Не мисля че е по-трудна от инсенити-то ама да кажат тези дето са ги правили и двете. Самите тренировки са по 25 минути в продължение на 2 месеца, 2 нива- алфа и бета. За гамата не съм съвсем сигурна май то се води бонус ниво. Иначе на мене клипчето на стреча ми е бъгнато...от 23-тата минута отива на 12-тата..и до там.
    Shh...<3

Аз си правя pure cardio, пия вода и включвам cardio abs Ох, сега забелязах нещо. На календара след 1-вия месец нали има Core cardio and balance и аз мисля да го направя на Max interval sports training, защото на календара пише, че може да се замени, но сега видях, че то се отнасяло за тренировките със звездичики. Ето - http://cdn.trek2befit.com/wp-content...y-Schedule.pdf Тааа ... въпросът ми е: Нали все пак мога да си заменя цялата седмица вместо една две тренировки, които са отбелязани? Тренировката много ми допадна- има много скачане на въже и бокс и я започвам другата седмица и нямам търпение. :-*

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Днес и аз правих Pure Cardio, но не следвам програмата, ами го правя като допълнително кардио. Като че ли това не ми е едно от най-малко изморяващите...

Град
    Света На Мечтите
    Speed 1.0 - NAILED IT

Супер фен Аватара на Jaune
    Включвам се и аз, че така ме е домързяло напоследък, а имам да сваля няколко кила за бала, че съм се поуплътнила оттук-оттам.
    С Insanity съм запозната (Max Interval Sports Training ми е любимата тренировка), ама с'я ще видя и Т25.

Днес за последно в моята Инсанити кариера правих pure cardio & cardio abs. Утре ми е последната тренировка за този месец и започвам Recovery седмицата. Като цяло от този месец отчитам свалени 4см. от бедрото и 3 см. от ханша. Резултатите са страхотни и смело продължавам напред.
    Jaune, понеже знам, че си взимаш тахан и съм се навила да си взема, за да си направя хумус... Та ако може да ми предложиш някой хубав?
    *става дума за сусамов тахан

Супер фен Аватара на Jaune
    Амиии аз съм си взимала на Тръндеви и на Балчо. Балчо го продават в Била, Кауфланд... абе, на повечето места май. В малки пластмасови опаковки е, във формата на цилиндър. Общо взето са еднакви на вкус на двете марки. Вкусът се различава според това дали сусамът е белен или не, и печен или не. На мен лично ми харесва повече печеният тахан от небелени семена. По-тъмен е и по-горчив, както и малко по-гъст. Всъщност хумус съм си правила точно с такъв. На Балчо е, със зелен етикет. Може би с тахан от белени семена ще е по-добре, понеже той е малко по-течен. Абе, в крайна сметка - какъвто намериш. Т'ва са дребни разлики, според мен няма кой-знае каква разлика да има с какъвто и да го направиш, защото не се слага голямо количество.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си