- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Правя нова тема, понеже стана много преплитане на интереси в 30 days shred. А и наистина тренировките на Шон са на едно по-високо стъпало. Споделяйте до къде сте стигнали, питайте, отговаряйте на запитвания ако имате възможност и STAY STRONG!
Videography
2013: Focus T25 (Exercise video series)
2012: Insanity: The Asylum Vol. 2 - Elite Training Series (Exercise video series)
2011: Insanity: The Asylum (Exercise video series)
2009: Insanity (Exercise video series)
2008: Rockin' Body (Exercise video series)
2008: Shaun T's Fit Kids Club (Exercise video for ages 7 and up)
2008: Get Real with Shaun T (Exercise video for pre-teens)
2007: Hip Hop Abs (Exercise video series)
Пускам ви и малко снимки за мотивация.
Insanity - before/after:
Focus T25 - before/after:
Hip hop abs - before/after:
Не забравяйте, че с усилената тренировка върви и здравословното хранене, за да има възможно най-добрите резултати.
И най-важното: намерете начин да се забавлявате!
Cardio Recovery днес. Добре беше, хареса ми. Малко разнообразие винаги е добре дошло. Все още чийтвам и не мога да им смогна на ритъма, но с времето ще се оправи. Между другото, усещам си ръцете позаякнали а съм само на 4ти днес. Толкова е яко! Искрено се забавлявам. Нямам търпение утре сутринта пак да се разпилея с кардиото.
Да кажа, че тренировката е супер яка и за мъже. Не се стискайте. Не винаги блъскането в залата е по-полезно. На приятеля ми днес му беше първи ден и е адски доволен от натоварването.
![]()
Хубаво е да си имаме отделна тема. Аз днес карах ден 24. Утре Cardio recovery.![]()
Ехе, да ни е честита темичката! :*
Вече тук ще се отчитаме (:
Хич не съм се притеснила. И под заякнали имам предвид, че ги усещам по-здрави. Преди имах чудно оформени ръце откъм бицепс и трицепс и сега просто усещам как старите мускули се събуждат. Има доста сложни (поне за мен) лицеви упори, така че има от къде да се усещам така.
![]()
Хораа днеска за първи път правих Инсанити иии беше адски изморително , но мисля че това най-вече се случва от това ,че от 2 седмици не съм тренирала и съм загубила тренинг. И мисля 1 месец да съм на 30 DSh ии след това да продължа със Инсанити. Според вас добре ли ще е така ?Иначе честита темичка спортягиииии !!!
))
След като пробвах Инсанити 30ДС за мен си стана чисто губене на време. Инсанити е по-натоварващо и ми е по-забавно![]()
^Точно!
Иначе днес съм на Total Body Curcuit от Т25 и ще падат ръце и глави.
Айде честито и от мене. На мене днеска ми е стреча :3
Shh...<3
Strech-a е много приятен (:
а аз Nailеd-нах тренировката днес![]()
Абсолютно съм съгласна с Роси. Но ако инсенитито ти е толкова трудно...знам ли. По-добре (ако искаш да правиш нещо) преди инсенитито започни Т25. Меги каза, че е добре така. :>
2 седмици обездвижване не са чак толкова много. Аз след половин година обездвижване хванах инсенитито и в момента се чувствам прекрасно.
Pure cardio днес, поизпотих се. Голям кеф е след тренировка <3
Pure cardio днесПоследните 10 мин ме убиват всеки път
![]()
Аз днес за последно Cardio recovery. Обожавам го заради всичките упражнения с дишането и тази малка почивка след натоварващото кардио. Утре съм pure cardio & cardio abs.
Искам да ви питам в дните с Pure Cardio & Cardio Abs...едно след друго ли ги правите или примерно едното сутринта,а другото вечер,защото сякаш ми идва доста като ги правя едно след друго и не знам..
А иначе да Ви питам програмата T25 по-трудна ли е от Инсанити. И тя иначе колко дена е? И по колко време е?
^ 10 седмици по 5 дни в седмицата 25мин на ден.
Има нива Алфа и Бета (по 5 седмици всяко)
Иначе Меги беше казала, че ако може да се върне назад би почнала първо Т25 след това Инсенити
(Ако не ме лъже паметта)
Не мисля че е по-трудна от инсенити-то ама да кажат тези дето са ги правили и двете. Самите тренировки са по 25 минути в продължение на 2 месеца, 2 нива- алфа и бета. За гамата не съм съвсем сигурна май то се води бонус ниво. Иначе на мене клипчето на стреча ми е бъгнато...от 23-тата минута отива на 12-тата..и до там.
Shh...<3
Аз си правя pure cardio, пия вода и включвам cardio absОх, сега забелязах нещо. На календара след 1-вия месец нали има Core cardio and balance и аз мисля да го направя на Max interval sports training, защото на календара пише, че може да се замени, но сега видях, че то се отнасяло за тренировките със звездичики. Ето - http://cdn.trek2befit.com/wp-content...y-Schedule.pdf Тааа ... въпросът ми е: Нали все пак мога да си заменя цялата седмица вместо една две тренировки, които са отбелязани? Тренировката много ми допадна- има много скачане на въже и бокс и я започвам другата седмица и нямам търпение.
:-*
Днес и аз правих Pure Cardio, но не следвам програмата, ами го правя като допълнително кардио. Като че ли това не ми е едно от най-малко изморяващите...
Включвам се и аз, че така ме е домързяло напоследък, а имам да сваля няколко кила за бала, че съм се поуплътнила оттук-оттам.
С Insanity съм запозната (Max Interval Sports Training ми е любимата тренировка), ама с'я ще видя и Т25.
Днес за последно в моята Инсанити кариера правих pure cardio & cardio abs.Утре ми е последната тренировка за този месец и започвам Recovery седмицата. Като цяло от този месец отчитам свалени 4см. от бедрото и 3 см. от ханша.
Резултатите са страхотни и смело продължавам напред.
![]()
Jaune, понеже знам, че си взимаш тахан и съм се навила да си взема, за да си направя хумус... Та ако може да ми предложиш някой хубав?
*става дума за сусамов тахан
Амиии аз съм си взимала на Тръндеви и на Балчо. Балчо го продават в Била, Кауфланд... абе, на повечето места май. В малки пластмасови опаковки е, във формата на цилиндър. Общо взето са еднакви на вкус на двете марки. Вкусът се различава според това дали сусамът е белен или не, и печен или не. На мен лично ми харесва повече печеният тахан от небелени семена. По-тъмен е и по-горчив, както и малко по-гъст. Всъщност хумус съм си правила точно с такъв. На Балчо е, със зелен етикет. Може би с тахан от белени семена ще е по-добре, понеже той е малко по-течен. Абе, в крайна сметка - какъвто намериш. Т'ва са дребни разлики, според мен няма кой-знае каква разлика да има с какъвто и да го направиш, защото не се слага голямо количество.