Амиии аз съм си взимала на Тръндеви и на Балчо. Балчо го продават в Била, Кауфланд... абе, на повечето места май. В малки пластмасови опаковки е, във формата на цилиндър. Общо взето са еднакви на вкус на двете марки. Вкусът се различава според това дали сусамът е белен или не, и печен или не. На мен лично ми харесва повече печеният тахан от небелени семена. По-тъмен е и по-горчив, както и малко по-гъст. Всъщност хумус съм си правила точно с такъв. На Балчо е, със зелен етикет. Може би с тахан от белени семена ще е по-добре, понеже той е малко по-течен. Абе, в крайна сметка - какъвто намериш. Т'ва са дребни разлики, според мен няма кой-знае каква разлика да има с какъвто и да го направиш, защото не се слага голямо количество.