^ Съгласна. Иначе- всичко опира до култура на хранене. Разбрах, че не съществува такова като "Не мога да се нахраня без хляб." Също така това, че ходиш на училище или на работа не е никакво оправдание, че не можеш да ядеш нищо друго освен банички и кола, защото нали няма зеленчуков магазин наблизо. Всичко се крепи на едни стереотипи, никому ненужни, но всеки накрая се опира до тях. А и тези "cheat" дни- еми не го разбирам това- храниш се с храна, към която тялото ти тъкмо привиква и започваш да виждаш положителни резултати и накрая.. баам - тъпчеш се с чипс и вафли. Аз не се храня под някакъв режим- просто не искам тялото ми да е кошче за отпадъци. По-конкретно - не, че не ям сладко. Но това не са меденки, кроасани, сладолед, а по-скоро мед с орехи, печени ябълки с канела, лъжица тахан с мед и др. Най-обичам да се смея на хората, които упорито ми твърдят как човекът се нуждаел от шоколада Милка, в който разбираш ли е пълно със захар или как плодовите сокове по магазините не били вредни, защото не са газирани. о.О Еми - култура на хранене. И вредно не е само това, от което буквално тече мазнина. Има много тънкости, но няма да спамя повече- пускайте темата и да обменяме опит.