11 усещания, които са по-приятни от секса или пък НЕ!
Здравейте!Надявам се да не ми се карате, ако мястото на темата не е тук, но реших, че тук е най-подходящо.
И така става въпрос за статия, в която казват, че изброените по- долу неща са по-приятни от секса и аз се замислих, че като са по-приятни защо ни е да правим секс.Те без това не са кой знае какво,а щом секса е по-зле от тях то тогава няма смисъл да го правим,освен за продължаването на човешката раса.Та ще ми се да чуя и вашето мнение, според вас по- приятни ли са от секса?
Ето статията:
Да, едва ли има нещо по-приятно от секса, но… знаете за какво говорим. За онези дребни неща от живота, които ни носят винаги душевен оргазъм.
1. Когато си купим нещо ново и отлепим покритието му. Бавно, плавно и … още нещо.
2. Да си напълним шепите със суров ориз. Усещането малките зрънца да се изнизват между пръстите ни е просто безценно.
3. Да се излегнем върху току-що изпрани чаршафи. Цялата тази свежест.
4. Да придърпваме напред и назад капачето на дискетите. Тези добри стари дискети.
5. Моментът, когато най-после успеем да изчистим останалата храна между зъбите си.
6. Когато светлините на сцената изгаснат и знаем, че след секунди любимата ни груба ще избухне.
7. Когато гледаме как млякото и кафето се смесват. Съвършената хармония.
8. Усещането, когато пъхаме касета във видеото. Ех, спомени…
9. Когато внезапно се събудим през нощта със знанието, че е поне 6 ч., но погледнем часовника и е 1:16… ОЩЕ СЪН!
10. Когато отлепяме засъхнало лепило от кожата си. Малко е странно нова, но наистина приятно.
11. Когато вече си мислим, че играта на Тетрис е напълно загубена и този “приятел” се появи!