.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос към хората с опит

Здравейте!
    Имам няколко въпроса и отправям искрен зов за помощ към по-'патилите' от мен хора!
    С приятелката ми почти винаги правим секс с презерватив и проблеми рядко има, но днес стана нещо като гаф (не съвсем, де).. След дълъг полов акт, на финалната права, точно преди финиша.. Никога не свършвам в нея, винаги вадя малкия отвън преди да се изпразня, така стана и днес, но презерватива се поизхлузи, когато вече бях вън от нея.Като станах видяхме няколко капки сперма по вътрешната страна на бедрото й, и тя каквато е паника, се панира .. започна да хлипа, да ме пита какво ще правим, нали нищо не е станало, дали не е пръснало и другаде.. изобщо много се уплаши/според календара днес или е в овулация или в дни на плодовитост/.Аз и обясних, че докато съм свършвал съм бил с презерватив, след това извън нея той се изхлузи, и че няма от какво да се притеснява.Още на момента започна да чете за Ескапел и други подобни, да взема съвети от приятелки, които са взимали подобни хапчета..всички я посъветваха да не се занимава с такива медикаменти заради нищожността на "случката" и страничните ефекти. Поуспокои се малко, но виждам, че иска нещо като проверка/гаранция за да бъде още по-спокойна..
    Та искам да попитам дали 1 хапче Оргаметрил може да предизвика менструация.. това ми хрумна като разумна проверка без кой знае какви странични ефекти.Тя е приемала и преди за да премести цикъла си след бала. Ще съм адски благодарен за всеки точен и компетентен отговор! Благодаря Ви предварително!

П.С. Знам, че може би Ви изглежда детинско, но за мен наистина е важно моето момиче да се чувства добре!

Ами не знам за този Оргаметрил, но според мен нищо и няма. Ако е станало така както го описваш нищо и няма + тва не се забременява толкова лесно! Но щом има ''гаф'' притеснения ВИНАГИ ИМА!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мога да кажа със сигурност, но оргаметрила, когато съм го взимала е бил повече хапчета и при спирането на приема, идва менструацията. Едно хапче едва ли ще окаже влияние. А и си нямам и на идея как би подействало на организма. Успокой по някакъв начин приятелката си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Този Оргаметрил, за да подейства трябва да се изпие много повече от едно хапче. Но, ако наистина си свършил, когато е бил извън нея, просто опитай да я успокоиш.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Оргаметрила е сериозно лекарство.И да предизвика цикъл не е гаранция.Чувал ли си за цветна бременност? Но според мен няма за какво тя да се притеснила.Обясни й,че само защото е в овулация това не е гаранция че ще забременее.Нека прочете повече по въпроса и да не чете симптомите за бременност че ще си ги вкара едни в главата.

А тестове за бременност? Някакви, които биха могли да са точни сравнително рано след секс?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не мисля, че имате за какво да се притеснявате.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е бременна

Спокойно няма е нищо не се притеснявайте и двамата. На мен ми се е случвало кяколко пъти да ми се изхлузва кондома по този начин въпреки че съм бил свършил и не е имало нищо, а ти щом си свършил след това още по добре. Казвам ти като човек на който много му е патила главата от такива глупости и притеснения за глупости. И другото не се занимавайте с хапчета това не са бонбони тик так и не са за щяло и нещяло. Споко всичко ще мине наред.

tarikatcheto_ebacha_96
    Guest
    Споко спермата умира бързо в кислородна среда шансът е абсурдно малък :P

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не е бременна.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не се занимавайте с хапчета. Нищо й няма. Теста се прави 2 седмици след гафа за да отчете вярно.
    Питай я усетила ли е да си свършил вътре ?
    Питай я като е станала протекла ли е..

Така както го описваш ме съмнява да ти каже "да", ама целта е да я накараш да се замисли и да се успокои малко. Ти ако си свършил в нея няма как цялото количество сперма да остане в нея.. А тва, че е имала на бедрото нищо не значи. Говори й и кажи да почете повече за правенето на бебета (И ДА НЕ ЧЕТЕ СИМПТОМИ НА БРЕМЕННОСТ!)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Нищо ѝ няма, ако не си свършил вътре. Нека не се трови с хапчета.

Тест може най-рано след 2 сед.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си