.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Bulgaria

Как да върна изгубено доверие ?

Тя е на 16 аз на 17 тръгнахме преди 2 месеца и всичко свърши преди няколко дни ...тя ми изгуби доверието защото в една пиянска нощ посегнах надолу,тя се разплака и 2 седмици по късно всичко свърши ...момичета дайте ми съвет как да и покажа че държа на нея и не съм с нея заради това ? Готов съм на всичко за да си я върна !

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Опита ли се да говориш с нея по темата?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от terezita97 Виж мнението
    Опита ли се да говориш с нея по темата?
    Да...но тя е ината и твърдоглава говорих и че не съм с нея за това че имам истински чувства към нея но тя е твърдо убедена че я лъжа ...

Цитирай Първоначално написано от Camarro Виж мнението
    Тя е на 16 аз на 17 тръгнахме преди 2 месеца и всичко свърши преди няколко дни ...тя ми изгуби доверието защото в една пиянска нощ посегнах надолу,тя се разплака и 2 седмици по късно всичко свърши ...момичета дайте ми съвет как да и покажа че държа на нея и не съм с нея заради това ? Готов съм на всичко за да си я върна !
    T.e искаш да кажеш , че ти си изгубил нейното доверие?
    Малко фрапиращо чак да се разплаче, но може да си я стреснал, а тя да не е готова за това.
    Говори пак с нея, прави някакви жестове, изненадай я, направи нещо лудо, което да й хареса. Обясни й се в любов , нещо мило , което да покаже любовта ти..

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от bambinkataaa Виж мнението
    T.e искаш да кажеш , че ти си изгубил нейното доверие?
    Малко фрапиращо чак да се разплаче, но може да си я стреснал, а тя да не е готова за това.
    Говори пак с нея, прави някакви жестове, изненадай я, направи нещо лудо, което да й хареса. Обясни й се в любов , нещо мило , което да покаже любовта ти..
    Какви жестове биха ти харесали на теб ...виждам че си момиче ? нещо цветя а/у ?

"Нещо цветя, а-у..."
    От 2 месеца си с тая девойка... ти сам би трябвало да си отговориш на тоя въпрос. Ако за 2 месеца, не си разбрал какво обича, какво харесва, какво я трогва най-силно... какво обича да прави през свободното си време и т.н... са били просто загубени 2 месеца.
    Направи й предложение, на което неможе да откаже. Попитай я, нужно ли е да промениш нещо в себе си и слушай, чувай какво ти говори. Жокер: повечето девойки обичат с ушите си. Обещай й нещо ценно за нея, което ще ти отнеме време да го постигнеш - и го направи. След това ще гледа на теб със съвсем други очи. Но без да положиш усилия... няма как да се разминеш с букет цветя

Като цяло помисли изобщо дали ти се занимава, защото доверието се гради с време и се чупи адски лесно и бързо.
    Успех!

Мега фен Аватара на draid
    Изгубено доверие не се връща, съжалявам.

Иди при нея и поговорете.Като е твърдоглава и повтаряй и ще се съгласи с теб.Кажи и че си бил пиян и че не е било нарочно. Прегърни я,кажи и че я обичаш,че не можеш без ней обясни и се в любов.Кажи и нещо мило.Момичетата много обичат да им правят комплименти макар че няма да помогнат много,но ще свършат малко работа.Извини и се.Кажи и че няма да се повтори,но не казвай обещания които после няма да изпълниш.

Не можеш да върнеш изгубено доверие...

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Дори и да успееш по някакъв начин да си я върнеш, знай че каквото и да направиш доверието се гради с много време и постъпки. Така,че изгубено доверие няма как да върнеш, но може да създадеш ново с времето
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това са глупости, той и е приятел, по дяволите, хубаво не правят секс, ама предполагам, че има право да я докосва, да не обяснявам, че щом може да спи при него, не очаква да я гледа докато спи

викни я да се видите като голямо момче, кажи и, че искаш да се разберете, ако не се съгласи, не се занимавай, мацката те върти заради нещо
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Поговори с нея, като нормален човек .. Ама малко странно ми излежда, на 17 сте, хора

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    това са глупости, той и е приятел, по дяволите, хубаво не правят секс, ама предполагам, че има право да я докосва, да не обяснявам, че щом може да спи при него, не очаква да я гледа докато спи
    Абсолютно съгласна.

Не се обиждай но приятелката ти е луда. Да се разсърди за дето си посегнал на долу. Същото е като да ти се разсърди за дето без да искаш си забравил да и напишеш смс. Това са глупости в детската градина даже го знаят.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Изгубено доверие не се връща.

Но в конкретната ситуация не говорим за загуба на доверие, а тя просто се е уплашила. Явно е по-чувствителна. Поговорете сериозно на тази тема. Чак пък да плаче...

Не си изгубил доверието и просто се е уплашила,но поговори с ней на тази тема и ще се разберете.Кажи и че няма да се повтори,ако се разберете добре,но ако ли не почакай известно време докато стане готова за да говорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си