От повече от месец ходя с едно момче. Харесвам го както и той мен, но проблемът е че е не ми звъни, а понякога не ми пише с дни. Знам, че ако аз му пиша той веднага ще го види, но искам и той да се сети за мен. Първия път когато излязохме си мълчахме, което мен доста ме издразни и все му повтарях да измисли нещо да си говорим, ама така и не го направи. В ФБ е доста силен на думи .. Праща ми хиляди целувки, повтаря ми че ме обича (макар аз да не отвръщам на чувствата му все пак казвам че и аз го обичам, защото ще стане неловко) но на живо не е така .. Напоследък си мисля да го оставя, но имам нужда от съвет. Говорих и с най-добрата ми приятелка според нея трябва да скъсаме, ако не съм щастлива с него. От различни села сме, но селата ни са почти едно до друго и не му пречи да идва от време на време да ме вижда, но и това не прави .. Освен това изпитвам симпатии (не го харесвам, но ми е доста симпатичен) към още едно момче (това досега не беше ми се случвало - двама на веднъж ) .. Та това момче е приятел на моята приятелка и тя ми каза, че е доста свестен и държи на момичето с което е, а и на него също съм му симпатична .. Какво да направя? Вие как бихте постъпили?