.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Въпрос

Question Въпрос

Това ,че някой не иска да показва чуствата си пред другите например да се целува с гаджето си преди всичкти...означава ли ,че му пука за мнението на другите или си е просто въпрос на харектер?Какго разбирате това?

Че е адски срамежлив, примерно?

По-скоро е въпрос на възпитание. И аз не обичам да се целуваме пред хора, било то и приятели, но определено не мога да кажа, че съм срамежлива.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Зависи от човека. Ако се държи така може да се каже, че е срамежлив или че просто не му е удобно...Има хора, на които им пука за мнението на другите, така че този вариант също съществува.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Ами и аз не обичам да се целувам пред хората. Въпрос на възпитание. Целувка- две е ок, ама не и някви натисканици. Страшно грозно и противно ми е някои да се награбят в парка, кафето, рейса...

Зависи, сега не е готино да почнеш да се натискаш с гаджето си докато сте на кафе компания. Но примерно с моя си държим ръцете, целуваме се от време на време. Стоим много близо един до друг.

Ако се държи на публично място с мен все едно съм сестра му... няма да ми е готино.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Зависи, сега не е готино да почнеш да се натискаш с гаджето си докато сте на кафе компания. Но примерно с моя си държим ръцете, целуваме се от време на време. Стоим много близо един до друг.

Ако се държи на публично място с мен все едно съм сестра му... няма да ми е готино.
    Това.
    *сън*

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    И аз не обичам да се целувам с приятеля ми като сме пред хора, неудобно ми е и така са ме възпитали. А и го смятам за много грозно като видя някои как се награбват и лигавят, особено ако са в моята компания, затова не искам да причинявам подобно нещо на други хора. Но примерно се прегръщаме и го целувам по бузката или за малко по устата, но некви езици и прочие пред хора - не.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Моят предишен приятел се държеше по същия начин.Аз първоначално се дразнех и даже се обиждах и като го питах каква е причината,той винаги ми отговаряше,че това между нас си е "само наше" и не иска никой друг да се намесва и не иска да дели интимните ни моменти с никого.Пред непознати хора(на публични места) сме се целували рядко,но пред приятел само един път.Това е моя опит.От друга страна наистина може да е срамежлив или да има причина да се крие.Ако това те тормози,поговори с него и разбери причината.

Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Зависи от човека. Ако се държи така може да се каже, че е срамежлив или че просто не му е удобно...Има хора, на които им пука за мнението на другите, така че този вариант също съществува.
    Точно ,може и от всичко това по-малко

Важното е как се държи, когато сте си двамата, а не пред хората Ако между вас всичко е ок, публичното изразяване на чувствата не е от толкова голямо значение, пък и понякога дразни, ако е прекалено.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Срам го е, защото си грозна
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Просто или му е неудобно да се натиска пред всички или просто е срамежлив.Това е и до двете.И до характера и до това че ще започнат да говорят и ще ви излезне име пък това е гадост голяма.Какво ви пречи да се поздържате малко пред хората.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от happy_milenitka Виж мнението
    Важното е как се държи, когато сте си двамата, а не пред хората Ако между вас всичко е ок, публичното изразяване на чувствата не е от толкова голямо значение, пък и понякога дразни, ако е прекалено.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си