.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тези пътища

Здравейте ) Проблемът ми е следния,вече от доста време пътувам до Шумен с влас с едни много яки момичета(не ги познавам въобще)и съм си харесал едната от тях много..и все не мога да измисля какво да им кажа как да отида при тях...те си седят винаги 4-5 заедно .Та ако някой от вас е бил в подобна ситуация моля за съвет какво да направя

Прав си, не можеш просто ей така да влезеш в купето, натрапчиво е. Е не можеш ли да ги засечеш в Шумен някъде или питай някой за фейсбука на някоя от тях, която и да е. То аз в автобуса много често срещам красиви момичета, но там просто няма как да ги заговоря щото след 5-10 мин ще слизам или те ще слязат и разговора ни ще прекъсне и ме е яд.
    Последно редактирано от Жълто : 09-06-2013 на 01:52

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе иди направо и се запознай с тях. Ако не те харесат, просто ги избягвай до края на живота си.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Не е толкова трудно, колкото изглежда, освен ако не си достатъчно отворен. Не може ли просто да попиташ дали мястото до тях е свободно (влака е пълен, примерно) и готово, след тва завързваш някъв разговор и така

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Оле, какви са тези сложни схеми, като пътувате във влак, имате достатъчно време да си поговорите и да се запознаете, най-малкото. Отиваш направо, заговаряш, питаш къде учат, това, онова и все ще им спечелиш вниманието. Уверените момчета са за предпочитане ^^

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хвърли димка в купето, за да ги дезориентираш, използвай настъпилата паника, за да отделиш жертвата от стадото, инжектирай я с приспивателно и я заведи в някое празно купе. След като се събуди може да я заговориш.

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Не е толкова трудно, колкото изглежда, освен ако не си достатъчно отворен. Не може ли просто да попиташ дали мястото до тях е свободно (влака е пълен, примерно) и готово, след тва завързваш някъв разговор и така
    +1

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Карай го направо! "Аз съм този и този, от доста време ви засичам в този влак и искам да се запозная с вас и по-специално с теб" и си подай ръката първо на избранницата. Няма как да знаеш дали ще те отхвърли или не, но поне ще знаеш, че си опитал. Все пак 1 запознанство е. Няма да й вадиш око... надявам се!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си