На скоро се запознах с едно момче от училище. Както се случва в днешни дни, общуваме повече чрез "ФБ", но за жалост сме в различни смени. Та, в началото той имаше гадже. Скъса с нея, после пак се събраха. След няколко дни пак скъса с нея, като ме убеждаваше, че ще се влюби в мен. Естествено, приемах всичко в рамките на шегата... Започнахме да се прегръщаме всеки път като се видим, той се държи стеснително и отдръпнато. Вечерта обаче в чата се държи съвсем нормално. Говореше ми за момичето, което харесва, след това спря да я харесва и започна (поне аз така го разбирах) да флиртува с мен. Влюбих се. Казах му. Той ми отвърна на чувствата, но нищо повече. Няколко дни по-късно си хвана гадже. Заболя ме. Сърцето ми натежа, въздуха ми сепна, гърлото ми се стегна, крайниците ми изтръпнаха. Почувствах се като пълен парцал. Не знам дали е интуиция или просто подсъзнателна надежда това да е само игра. На скоро гледах един филм "Play the game", в който стана нещо подобно и накрая се оказа че и двамата се лъгаха, че имат гаджета, за да накарат другия да ревнува... Както и да е, надявам се това да се случва и в този случай... Някакви идеи защо той се държи така и дали според вас умишлено ме наранява, след като знае за чувствата ми?