.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 195
    MiniBee
    Guest

Нямам гърди.

Здравейте. Имам проблем още от началото на пубертета ми и ми трябва помощ.
    Сега съм на 18 години.
    Знам, че най-вероятно ще ми се смеете, когато прочетете всичко от темата, но реших, че трябва да споделя.
    Нямам гърди. Говоря за изобщо някакви гърди. Знам, че доста от момичетата с моя проблем са се научили да го приемат и да се харесват такива, но аз изобщо не мога да направя това.
    Пробвала съм какво ли не.

Правя упражнения и масажи всеки ден. Купувала съм "стягащи и повдигащи" кремове и мазила. Пих боза и мляко ВСЕКИ ден. Купувах билкови продукти, някакви капсули. По едно време из интернет беше плъзнала "мелодия", която като я слушаш увеличавала размера. Не вярвах и пак я слушах. Бях на диети уж специално за това, ходих на фитнес...
    Резултат. Само качвах и свалях килограми по тялото през годините, а в циците НИЩО.
    Нося само сутиени с подплънки, даже по два, три, пъхам си чорапи, памук, стягам ги, лепя ги с тиксо, каквото ми падне, но не мога да живея винаги така.

Тук идва частта, която сигурно ще ви накара да ми се присмивате.
    Имала съм само един приятел, преди известно време, с когото правих секс. Естествено, първоначално дори и не исках да си събличам тениската пред него, но тогава се натъкнах на това https://www.youtube.com/watch?v=C8tS6WrDheU
    И просто го направих. Рисувах си цици, даже доста добре (бива ме с гримирането, учила съм това) и не личеше всъщност колко ми е празен сутиена. Така и си го оставих да живее в лъжа докато не се разделихме по различни причини.

ОТЧАЯНА съм, ДА. ХОДИЛА съм на психолог по тая тема.
    СТАНАХ НА 18!
    НО. СТРАХ ме е да си сложа силикон но МНОГО го искам. Кажете ми, според вас много ли е опасно и заслужава ли си? Чела съм за рисковете, но просто бих събирала, бих дала всичките тея пари, за да изхвърля сутиените си с подплънки и да се чувствам ЖЕНА.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Кофти.

MiniBee
    Guest
    Кофти е, да. Но ако няма какво да кажеш освен това, моля не ми сипвай повече, от колкото вече съм си втълпила сама! Коментирай в друга тема.

Самоубийството винаги е вариант.

MiniBee
    Guest
    Използвай го тогава

Събери пари и си сложи силикон. Ти си вече пълнолетна и може да взимаш решения сама. Но все пак се надявам да не се налага и да имаш по естествен път.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    На 18 си, не знаеш ли, че от диети стават още по-малки, та дори и увиснали? Упражненията пък стягат мускулите и повдигат, но ако върдиш, че нямаш, не виждам смисъл. Освен това зависи и от самото ти телосложение. По-слабите момичета имат по-малки /има и такива с несаразмерно големи, но повярвай ми, не би искала нещо подобно /, а по-пълните, по-големи, по очевидни причини. Бъди доволна от това, което ти е дадено, защото почнеш ли с операции, само би станало по-зле. Ако ти е толкова голям проблем пък, отивай на лекар.

Цитирай Първоначално написано от MiniBee Виж мнението
    Използвай го тогава
    Не съм аз комплексираният от външния си вид.

А и защо темата е в раздел секс?

Добре де, не всички момчета си падат по големи цици, една част харесват хубави, малки дупета. Не се впрягай чак толкова, че да слагаш силикон, истината е че натуралното си е най-хубаво, ако ще и да е малко.

MiniBee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Не съм аз комплексираният от външния си вид.
    Браво на теб! Да, комплексирана съм и не, няма да се самоубивам. На теб ти предлагам да се разкараш от темата ми, защото освен да ме солиш, не постигаш нищо. По-приятно ли ти стана, като ми каза това? Попитала съм конкретен въпрос и моля за помощ по него, изнасяй си спама.

Говоря за специални диети, няма диети само за отслабване. Има и други видове, например здравословни. Тази беше уж за увеличаване на бюста + упражненията. Както и да е.
    Аз не казвам, че искам големи гърди, бих се радвала и на много малки гърди, но да ги ИМА. Лично бих искала да имам чашка B, та дори и A, защото аз едвам влизам в АА. Изобщо не съм за сутиен.
    Не знам как съм останала с тая психологическа нагласа, предполагам от подигравки, като съм била по-малка или от телевизията и медията в днешни дни, навсякъде се говори, че големите гърди са прекрасни.
    Както споменах, качвах килограми и свалях през годините, което е нормално. По едно време бях и по-пълничка, гърди пак нямах въпреки това.
    Майка ми, сестра ми и двете ми баби имат големи гърди. Не мога да разбера аз защо съм заслужила това.

Браво на теб! Да, комплексирана съм и не, няма да се самоубивам. На теб ти предлагам да се разкараш от темата ми, защото освен да ме солиш, не постигаш нищо. По-приятно ли ти стана, като ми каза това? Попитала съм конкретен въпрос и моля за помощ по него, изнасяй си спама.
    Другият вариант беше да те нареждам 5 минути колко си проста. Прекалено повърхностно гледаш на всичко, никое момче няма да те зареже само защото да си плоска като дъска. А това с рисуването на гърдите даже няма да го коментирам. Не мога да си предствавя що за връзка си имала, че те е било срам да се съблечеш ... и все пак си му пуснала.
    Майка ми, сестра ми и двете ми баби имат големи гърди. Не мога да разбера аз защо съм заслужила това.
    Може да си осиновена?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Тук идва частта, която сигурно ще ви накара да ми се присмивате.
    Имала съм само един приятел, преди известно време, с когото правих секс. Естествено, първоначално дори и не исках да си събличам тениската пред него, но тогава се натъкнах на това https://www.youtube.com/watch?v=C8tS6WrDheU
    И просто го направих. Рисувах си цици, даже доста добре
    Предполагам виртуален секс, защото в реалния, щеше да ти размаже боята, докато се пробва да ги мачка.
    Питай дърти, тя ще знае как да имаш цици.

Казваш, че си на 18; в профила ти пише 23; аз залагам, че не си на повече от 15.

MiniBee
    Guest
    А най-добрия вариант е да се изнесеш от темата ми! Сериозно ли? Колко пъти да ти го кажа? Повторих нормално, даже те помолих, обясних, че коментарите ти НЕ са ми нужни.
    РЯЗАЛИ са ме, защото нямам ГЪРДИ. И то не веднъж. Казах, че имаше подигравки и какво ли не. И това когато не ми пукаше, преди да почна с всичките неща, които изредих. Тогава си мислих, малка съм, има време да пораснат. Но на всеки човек му омръзва да РЕВЕ рано или късно. На теб може би ти се струва глупаво, може би ти се струва лудо, но такава е ситуацията. Няма как да я погледнеш през моите очи.
    Връзката ми с момчето не беше особено сериозна и както обясних след като открих това с рисуването, се съблякох пред него. Сега конско ли ще ми четеш? Какво като съм му пуснала? Образована съм достатъчно на тема секс и щом съм искала да го направя, значи не съм сгрешила.

НЕ ми е мачкал циците и не ми е размазал грима.
    Пише, че съм на 23, защото се регистрирах преди малко и то набързо. Виж ми датата на регистрация. Ще го оправя, щом толкова те притеснява.

"Не мога да разбера аз защо съм заслужила това."
    Гърдите не са най-важното. Според мен трябва да се радваш,че си жива и имаш това, което някои хора нямат. Аз също съм без големи гърди и съм почти на 18, на мен преди също ми беше комплекс, така че те разбирам. Но има далеч по-важни неща, а пък и естественото е по-хубаво.

MiniBee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mary.Sue Виж мнението
    "Не мога да разбера аз защо съм заслужила това."
    Гърдите не са най-важното. Според мен трябва да се радваш,че си жива и имаш това, което някои хора нямат. Аз също съм без големи гърди и съм почти на 18, на мен преди също ми беше комплекс, така че те разбирам. Но има далеч по-важни неща, а пък и естественото е по-хубаво.
    Радвам се искрено за теб, че си успяла да го преодолееш и ти благодаря за милите думи!
    Проблема при мен е, че от всички момчета, с които общувам, почти всички казват, че не биха се вързали с момиче без гърди. Било грозно, нямало какво да пипнат, могат да си "гладят дрехите на нея" т.н. Те, естествено, не знаят, че аз също нямам, но нямам желание да се вържа с някой с подобно мислене ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ и да ме е срам да си сваля тениската.
    Просто щом за тези години не съм си променила мисленето, надали ще успея да го променя вече.

Мега фен
    Аз имах една приятелка с почти никви цици, дет не си сваляше сутиена, пък на мен не ми дремеше изобщо че няма цици, важното е газинката да е хубава
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

А най-добрия вариант е да се изнесеш от темата ми! Сериозно ли? Колко пъти да ти го кажа? Повторих нормално, даже те помолих, обясних, че коментарите ти НЕ са ми нужни.
    РЯЗАЛИ са ме, защото нямам ГЪРДИ. И то не веднъж. Казах, че имаше подигравки и какво ли не. И това когато не ми пукаше, преди да почна с всичките неща, които изредих. Тогава си мислих, малка съм, има време да пораснат. Но на всеки човек му омръзва да РЕВЕ рано или късно. На теб може би ти се струва глупаво, може би ти се струва лудо, но такава е ситуацията. Няма как да я погледнеш през моите очи.
    Връзката ми с момчето не беше особено сериозна и както обясних след като открих това с рисуването, се съблякох пред него. Сега конско ли ще ми четеш? Какво като съм му пуснала? Образована съм достатъчно на тема секс и щом съм искала да го направя, значи не съм сгрешила.

НЕ ми е мачкал циците и не ми е размазал грима.
    Пише, че съм на 23, защото се регистрирах преди малко и то набързо. Виж ми датата на регистрация. Ще го оправя, щом толкова те притеснява.
    Искаш да спра да пиша в темата ти, а продължаваш да ми обръщаш внимание. Че даже и въпроси ми задаваш Не знам на какви момчета си попадала, мен някое момиче ако не ми хареса дори няма да се стигне до кафе, на което евентуално да я отрежа. Бий си два шамара да се осъзнаеш и изчезвай навън. Стига си ревала във форуми.
    Нещо не се връзва в историята ти. Хем си толкова притеснителна, че се сдухваш, че нямаш гърди, хем си пуснала на някъв, пред когото те е било срам да се покажеш гола. И като допълнение тоя импотентен педераст не ти е докоснал гърдите.

Seems legit.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не хранете трола.

MiniBee
    Guest
    Искаш да спра да пиша в темата ти, а продължаваш да ми обръщаш внимание. Че даже и въпроси ми задаваш Не знам на какви момчета си попадала, мен някое момиче ако не ми хареса дори няма да се стигне до кафе, на което евентуално да я отрежа. Бий си два шамара да се осъзнаеш и изчезвай навън. Стига си ревала във форуми.
    Нещо не се връзва в историята ти. Хем си толкова притеснителна, че се сдухваш, че нямаш гърди, хем си пуснала на някъв, пред когото те е било срам да се покажеш гола. И като допълнение тоя импотентен педераст не ти е докоснал гърдите.

Seems legit.
    Попадала съм на много, които хранят плоските момичета и много, които ми се подиграваха, защото съм плоска.
    Има всякакви хора. Въпросното момче, с което бях, беше по-малък от мен и на него също му беше за първи път. Пипал ми е гърдите само със сутиен, да, пак бяха нарисувани, но не се размазваха очертанията. Да, глупаво е и да, смешно е, даже комично и трагично отстрани, но в такава ситуация съм. Не знам кое не се връзва и не знам кое не можеш да разбереш. Струва ти се странно, окей. Може би ако вашите пениси можеха да се видят през дънките ви и ВСИЧКИ ги гледаха, сочеха и обсъждаха, доста повече момчета щяха да се чувстват комплексирани относно размера си.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Не хранете трола.
    Споко, трол не съм. А ако мислиш така, не знам защо изобщо коментираш..

Помолих за мнение относно силикона.. не за упреквания, не за обвинения. Самата осъзнавам, колко глупаво изглежда всичко това отстрани.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Тʼва за рисуването върху гърдите за първи път го чувам и като изгледах клипа, просто… ^^

Няма да е зле да покажиш една снимка примерно, но с някакво потниче или нещо подобно, за да преценим наистина дали наистина нямаш гърди или имаш, но са малки. Двете неща са съвсем различни.

P.S.: Иначе ако си от ВТ е супер. ^^

За другите не знам, аз тогава нямаше да мога се отърва от курвите.

MiniBee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Тʼва за рисуването върху гърдите за първи път го чувам и като изгледах клипа, просто… ^^

Няма да е зле да покажиш една снимка примерно, но с някакво потниче или нещо подобно, за да преценим наистина дали наистина нямаш гърди или имаш, но са малки. Двете неща са съвсем различни.

P.S.: Иначе ако си от ВТ е супер. ^^
    От ВТ съм, да
    Не мисля да пускам снимки в този сайт. Смятам да остана анонимна за сега.
    Както обясних малко по-горе, наистина нямам гърди. Бих се радвала и на много малки, но аз дори не съм за сутиен.
    Благодаря за мнението без хейт..

За другите не знам, аз тогава нямаше да мога се отърва от курвите.
    Добре, успя да ме разсмееш с това мнение.
    Но да, държа си на думата.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Въх, това наистина е странно. На 19 годинки и да нямаш никакви гърди… Споделяла ли си проблема на родителите си примерно?

П.С.: Няма защо да ми благодариш. :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си