- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам гърди.
Що ли ми се струва, че това е трол?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахахаха .. да ти имам на тебе базата за сравнения. Какво общо имат брекетите със силикона? Слагаш брекети и след време зъбите са ти естествени и не са криви, слагаш силикон и за цял живот си с някакви импланти в тялото. Желязна логика имаш! Пък да не говорим за отслабването .. Ще падна от стола от твоите примери.
Sandra Nasic също няма... А има и момчета, които си падат точно по такива момичета. Ако всичко друго ти е ок, няма от какво да се притесняваш, споко! Сериозно говоря! Не те наливам. Не това е най-важната черта на 1 жена. Ако си готина, ако не изневеряваш, ако не си някоя (откровено казано) разпоретина - ще си 1 на 1 000 000. Това ще те прави много по-уникална иценна, отколкото ако си с мега-огромните цици. Бюста не прави жената! Спокойна да си!
Не е болка за умиране ако толкова искаш големи сложи си силикон и готово
Според мен, след като това толкова много те мъчи, силикон би ти помогнал много, особено на психическа основа. Познавам много момичета без гърди, по които момчетата умират просто заради самочувствието им, но те разбирам, защото и на мен ми се иска да са ми по-големиСиликоновите импланти в ден днешен не представляват почти никаква заплаха за организма, защото медицината се е развила страшно много и едва ли не всяка жена с пари си слага силикон тук-там. Не мисля, е това изобщо трябва да те притеснява. Пиши в нета "Доктор Ильо Стоянов", има си клиника и в сайта на клиниката има и снимки, ще видиш сама резултати и ще си прецениш (доколкото съм проучвала, той ги прави най-добре, скъпо е, но поне ще си сигурна, ще няма да сгафи) дали да се подложиш на операция или не. Аз съм твърдо ЗА пластичните операции. След като не се харесваш и може да промениш това, което ти е комплекс, защо да не го направиш? : ) Успех!
И другото , не е важно как ще те хареса някое момче, а как ще се харесаш ти самата. Ако ежедневно се гледаш в огледалото и те е яд, няма какво да му мислиш. Момчетата дори и да те харесват, не се ли харесваш сама, файда никаква!
Ами, да, много по-лесно е да вземеш парите на мама и тати и да си набуташ силикон.
Да, защо да поработи върху себе си и да си измие зъбите, като може просто да си сложи силикон и всички да хлътнат по нея. Стига глуспости. Тя обмисля поставяне на силикон, което автоматично предпоставя, че нещо в личния и живот куца. Тя подсказа кое е в първия си пост. Лошото е, че в нейната ситуация силикона няма да я спаси. Дори ще се сдуха повече като види, че не гърдите са проблемът и.
Изобщо не ги слушай, обикновено форуми като този са пълни с малоумници (мога веднага да ти дам няколко примера, след което ще почнат да ме псуват) и имаш важни въпроси не би трябвало да питаш тук.
Едно е да мислиш, че ако нямаш гърди няма да ти е проблем, а друго е да нямаш гърди и да знаеш какво е, когато някой те зареже заради тях.
Пешо, теб колко пъти са те заразвали, защото нямаш цици? И другото- след като форуми "като този" са пълни с малоумници, а ти също си тук, какъв те прави това?
Тука колкото и да обяснявате, че не е важно само да има голям бюст, че момичето не е само едни цици... няма да постигнете нищо. Тя има комплекс относно това. Темата ми се струва малко тролска, но случаят е универсален, много момичета са така. Виждала съм моя съученичка да си тъпче сутиените с някакви... не знам какви неща. Колкото и да пишем тук, от комплексите няма да я излекуваме. Въпросът не е в едните цици... тя гадже ще си намери и без да има голям бюст, но самочувствието е проблем. То трябва да се поправи, не толкова бюста.
А относно пластичните операции... внимавай, защото можеш да съжаляваш. Първо, може да не си харесаш новата придобивка и да не ти отива, ако не си си подбрала размер. Може да не излезе сполучлива операцията, има много жени, които после съжаляват. Е интернет има доста теми по форумите относно пластичните операции и недоволни клиентки.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сложи си силикон
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
На теб проблемът ти е, че прекалено много зависиш от обществото, в което живееш. Мнението ти и представите ти за живота са плод на това общество. Те не са твои, а са насадени. Ако живееше в свят, в който като идеал за физическа красота се възприемаха малките цици, едва ли щеше да искаш да имаш големи. Всичко е въпрос на нагласа и на вътрешен диалог със себе си. Много е лесно да си хванеш гадже, което да харесва малки цици. Има ни много такива. Просто жените с малки цици са по-перверзни, което винаги е плюс във всяка една връзка
п.п. силикон не си слагай. След години ще съжаляваш. Животът не свършва на 25-30 години. Дори интересното започва след това![]()
Аз сам на 15 и почти нямам никакви гарди.Ама пък въобще ни ми дреме.Силикона за мен е некво тъпо такова
Вероятно е кофти,разбирам те. Всяка жена се чувства по привлекателна с V образно дълбоко деколте.Щом е толкова важно за теб направи си силикон,сега много хора се жертват за това..Има си рисковете да ,но щом чалга певиците не са умрели няма проблем .![]()
Имаш проблем които имат и много други момичета.Факт,някои го приемат ,други не успяват цял живот да се преборят с недостатъка си.Ако наистина не можеш да го прием пък,сложи си силикон,днес всякакви възможности ...
Според мен ще имаш и момчета които няма да им пука и ще те харесват без значение от размера на бюста.
Имам приятелка която се чувстваше като теб,не е съвсем без бюст но тъй като е висока и слаба едвам е в чашка А.Но си намери едно момче,много се обичат ѝ повтаря,че не се интересува толкова какви гърди има,той си харесва дупета![]()
и сега не ѝ е толкова тежко както беше преди
![]()
Ще намериш някого,които ще те оцени без значение от размера както се казва
А ако на теб толкова ти пречи и силиконът е вариант ,стига да смяташ,че няма нищо нередно в това да си сложиш.
Пожелавам ти успех,не се давай на хейтъри![]()
Ех, как ме кефите с такива клишенца бе. Кво, жените с малки цици имат нужда да наваксват и затова се раздават повече в леглото ли? :Д Тамън днес съм учила за взаимности между променливи и как икономически ситуация могат ужасно да се сгафят заради пропусно действие на променлива или обърната зависимост. Е, определено поведението в леглото не е функция на размера на гърдите.
Едно време по-кадърни ги пишеше.
и аз
Това изчерпва темата.
Разбира се, понеже е тук и предвид участничките, може да надмине 1000 страници.
Сигурно е кофти да нямаш цици, но най- е кофти да си зле.
[Еdit]А, да, още една често срещана през годините заблуда. Сбито: „ама тая колко е яка без цици, какво пък.. И за другите не знам, мен приятелят ми каза, че ме обича заради това и му вярвам!”. Не, не е заради. Обичта по дефиниция е в различна категория. А на някакъв по-ранен етап, ако е истина, то определено е въпреки това.
Последно редактирано от Soprano : 09-07-2013 на 12:53 Причина: generosity