Здравейте. Имам проблем още от началото на пубертета ми и ми трябва помощ.
Сега съм на 18 години.
Знам, че най-вероятно ще ми се смеете, когато прочетете всичко от темата, но реших, че трябва да споделя.
Нямам гърди. Говоря за изобщо някакви гърди. Знам, че доста от момичетата с моя проблем са се научили да го приемат и да се харесват такива, но аз изобщо не мога да направя това.
Пробвала съм какво ли не.
Правя упражнения и масажи всеки ден. Купувала съм "стягащи и повдигащи" кремове и мазила. Пих боза и мляко ВСЕКИ ден. Купувах билкови продукти, някакви капсули. По едно време из интернет беше плъзнала "мелодия", която като я слушаш увеличавала размера. Не вярвах и пак я слушах. Бях на диети уж специално за това, ходих на фитнес...
Резултат. Само качвах и свалях килограми по тялото през годините, а в циците НИЩО.
Нося само сутиени с подплънки, даже по два, три, пъхам си чорапи, памук, стягам ги, лепя ги с тиксо, каквото ми падне, но не мога да живея винаги така.
Тук идва частта, която сигурно ще ви накара да ми се присмивате.
Имала съм само един приятел, преди известно време, с когото правих секс. Естествено, първоначално дори и не исках да си събличам тениската пред него, но тогава се натъкнах на това https://www.youtube.com/watch?v=C8tS6WrDheU
И просто го направих. Рисувах си цици, даже доста добре (бива ме с гримирането, учила съм това) и не личеше всъщност колко ми е празен сутиена. Така и си го оставих да живее в лъжа докато не се разделихме по различни причини.
ОТЧАЯНА съм, ДА. ХОДИЛА съм на психолог по тая тема.
СТАНАХ НА 18!
НО. СТРАХ ме е да си сложа силикон но МНОГО го искам. Кажете ми, според вас много ли е опасно и заслужава ли си? Чела съм за рисковете, но просто бих събирала, бих дала всичките тея пари, за да изхвърля сутиените си с подплънки и да се чувствам ЖЕНА.